Bijbels coachen

Hoe vind ik mezelf terug?

Loop je vast in je werk of relatie? Merk je dat je om wat voor reden dan ook stilstaat in het leven terwijl je zo graag vooruit wilt? Dan kan een coach je helpen je identiteit in kaart te brengen.

Tijdens het coachingstraject creëren we samen een stukje bewustwording: wat zijn jouw waarden en passies, maar ook jouw belemmeringen? En hoe pakken we die het beste aan?

Christelijke waarden als fundament

Misschien heb je geleerd meer naar je hoofd dan naar je hart te luisteren. Of heb je belemmerende gedachten die je leven negatief beïnvloeden. Ik begeleid jou door samen in je verleden te duiken; we gaan de diepte in om de kern van het destructieve denken te ontrafelen. Zo komt er ruimte voor een nieuw proces van denken, wat het integreren van een gedragsverandering makkelijker maakt.

Als christencoach vormen het gebed en de Bijbel onderdeel van de coachingssessies. Maar ook cliënten met een niet-christelijke achtergrond die op zoek zijn naar zingeving en balans in hun leven, help ik graag vooruit bij Bijzonder,Uniek!

– ‘Het gebed tijdens een sessie leert je door de ogen van Jezus te kijken naar jezelf’ –

Waarom voel ik me zo rusteloos?

Naast het geloof – of zingeving in bredere zin – speelt in deze coachingsmethode balans een essentiële rol. Allereerst balans in hoofd en hart, zoals God het bedoeld heeft vanuit Zijn rust en vrede. Maar ook balans in je verleden, heden en toekomst. Bewust of onbewust kunnen belemmeringen uit het heden én verleden je namelijk tegenhouden te groeien tot de persoon die je wilt zijn.

Tijdens het coachingstraject gaan we op zoek naar de diepere laag. Je leert naar je binnenste te kijken, ruimte te scheppen voor jezelf, zodat er ook meer ruimte komt voor rust én actie, want met meer energie kun je zowel ontspanning als positieve inspanning creëren.

Werkt Bijbelse coaching ook voor mij?

Er kan van alles in je leven gebeuren (of juist níet gebeuren) waardoor het even niet meer lukt je leven op de rails te krijgen. Ervaar je een of meerdere van deze zaken als een belemmering in je leven?

Hooggevoeligheid

Burn-out

Negatief zelfbeeld

Angsten

Onrust en stress

Je identiteit kwijt zijn

Depressieve gevoelens

Geen helder toekomstperspectief

Rouw

ADHD

Zoekende naar een passende lifestyle

Bijzonder,Uniek! kan je hierbij helpen inzicht en advies te geven op pastorale basis, zodat het je wel weer lukt nieuwe wegen in te slaan, te veranderen en te groeien.

Naast coachingsgesprekken kun je bij Bijzonder,Uniek! ook terecht voor lichaamsgerichte therapie.

Coachen en masseren: combineren kan!

Kamp jij met spanningen, in je lijf of in je hoofd? Tijdens een massage krijgt je lichaam alle aandacht, wat je helpt op een natuurlijke manier te ontspannen. Bijzonder,Uniek! biedt ontspanningsmassages aan, zowel in combinatie met een coachingstraject als gewoon los.

Wil je even alles op een rijtje zetten na een heftige periode? Met een eenmalig coachingsgesprek inclusief massage kom je weer helemaal tot jezelf.

 

– ‘De plus van coaching+ zit hem in aandacht voor je lijf’-

Klik hier voor het maken van een afspraak. Nog vragen over de ontspanningsmassages? Neem gerust contact met me op.

“Ik ben Korzien de Jong en vind het heel leuk om samen op ontdekkingsreis te gaan naar jouw unieke identiteit.”

Korzien de Jong

Het is Bijzonder,Uniek!

Tussenlanen 17
2861 CB Bergambacht

Tel: 06-40 72 43 18
Email: info@bijzonderuniek.nl

Social