Bijbels coachen

Hoe vind ik mezelf terug?

Loop je vast in je werk of relatie? Merk je dat je om wat voor reden dan ook stilstaat in het leven terwijl je zo graag vooruit wilt? Dan kan een coach je helpen je identiteit in kaart te brengen.

Tijdens het coachingstraject creëren we samen een stukje bewustwording: wat zijn jouw waarden en passies, maar ook jouw belemmeringen? En hoe pakken we die het beste aan?

Christelijke waarden als fundament

Vanuit mijn opleiding tot christencoach hanteer ik de methode van TotalBalance waarbij het gebed en de Bijbel onderdeel vormen van de coachingssessies. Maar ook cliënten met een niet-christelijke achtergrond die op zoek zijn naar zingeving, help ik graag vooruit bij Bijzonder,Uniek!

– ‘Het gebed tijdens een sessie leert je door de ogen van Jezus te kijken naar jezelf’ –

Wil je weten of de TotalBalance-methode bij jou past en wat het jou oplevert? Bekijk dan dit filmpje:

Waarom voel ik me zo rusteloos?

Naast het geloof – of zingeving in bredere zin – speelt in deze coachingsmethode balans een essentiële rol. Allereerst balans in hoofd en hart, zoals God het bedoeld heeft vanuit Zijn rust en vrede. Maar ook balans in je verleden, heden en toekomst. Bewust of onbewust kunnen belemmeringen uit het heden én verleden je namelijk tegenhouden te groeien tot de persoon die je wilt zijn.

Tijdens het coachingstraject gaan we op zoek naar de diepere laag. Je leert naar je binnenste te kijken, ruimte te scheppen voor jezelf, zodat er ook meer ruimte komt voor rust én actie, want met meer energie kun je zowel ontspanning als positieve inspanning creëren.

Werkt coaching ook voor mij?

Er kan van alles in je leven gebeuren (of juist níet gebeuren) waardoor het even niet meer lukt je leven op de rails te krijgen. Ervaar je een of meerdere van deze zaken als een belemmering in je leven?

Hooggevoeligheid

Burn-out

Negatief zelfbeeld

Angsten

Onrust en stress

Je identiteit kwijt zijn

Depressieve gevoelens

Geen helder toekomstperspectief

Rouw

ADHD

Zoekende naar een passende lifestyle

Bijzonder,Uniek! kan je hierbij helpen inzicht en advies te geven op pastorale basis, zodat het je wel weer lukt nieuwe wegen in te slaan, te veranderen en te groeien.

Weet jij wie je bent en wat je wilt? De TotalBalance test geeft je inzicht op welke gebieden jij je leven op orde hebt en in welke gebieden je ondersteuning nodig hebt om in balans te leven.

Coachen en masseren: combineren kan!

Kamp jij met spanningen, in je lijf of in je hoofd? Tijdens een massage krijgt je lichaam alle aandacht, wat je helpt op een natuurlijke manier te ontspannen. Bijzonder,Uniek! biedt ontspanningsmassages aan, zowel in combinatie met een coachingstraject als gewoon los.

Wil je even alles op een rijtje zetten na een heftige periode? Met een eenmalig coachingsgesprek inclusief massage kom je weer helemaal tot jezelf.

 

– ‘De plus van coaching+ zit hem in aandacht voor je lijf’-

Klik hier voor het maken van een afspraak. Nog vragen over de ontspanningsmassages? Neem gerust contact met me op.

“Ik ben Korzien de Jong en vind het heel leuk om samen op ontdekkingsreis te gaan naar jouw unieke identiteit.”

Korzien de Jong

Het is Bijzonder,Uniek!

Tussenlanen 17
2861 CB Bergambacht

Tel: 06-40 72 43 18
Email: info@bijzonderuniek.nl

total-balance-keurmerk-2022

Officieel licentiehouder

Actie!
Begrepen

Sta jij langdurig onder stress waardoor jij veel last heb van lichamelijke klachten dan is deze actie iets voor jou.Een reeks van vier rug schouder/nekmassage kost nu slecht €149,50. Deze actie geldt eenmalig per klant en de vier behandelingen worden opgenomen binnen 10 weken.

Actie!

Sta jij langdurig onder stress waardoor jij veel last heb van lichamelijke klachten dan is deze actie iets voor jou.Een reeks van vier rug schouder/nekmassage kost nu slecht €149,50. Deze actie geldt eenmalig per klant en de vier behandelingen worden opgenomen binnen 10 weken.

Begrepen