Als kind ben ik vaak gepest en afgewezen op mijn lichaam.Daarom heb ik jaren mijn lichaam genegeerd en er vooral slecht voor gezorgd. Ik stopte het vol met eten en drinken om niet te voelen.( Emotie eten) Totdat ik instorte en een burnout er voor zorgde dat ik mijn rugzak af mocht doen en mocht beginnen aan mijn innerlijke reis met Hem.

Het is echt een proces waarin ik groei maar waar ik ook in val en weer op mag staan. Grenzen stellen lukt me goed waardoor ik niet meer uitgeput raak van de dingen die ik denk te moeten doen.
Regelmatig worden er nog pijlen van de tegenstander gegooid waardoor ik uit evenwicht raak. Het intense verlangen om te leven vanuit overgave lijkt dan even onder druk te staan.Gods liefdevolle ogen waarin geen oordeel is, wijst me de weg en leert mij te leven in de beloften die Hij mij gegeven heeft.

Papa ik voel me zo kwetsbaar en klein
Tranen stromen over mijn wangen ik wil alleen maar bij U zijn.
Ik voel de warmte van U liefde voor het lichaam waarin ik mag bewegen. U heeft iets nieuws aan mij gegeven.
Ik voel onder mij het fundament Waar U de grondlegger van bent.

Vader:

Lief kind sta eens stil en open je ogen en kijk om je heen
Zie je al die bloemen als teken van mijn veelkleurigheid om je heen? Ik breng ze samen in jou leven
Dit om mijn liefde veelkleurig aan anderen door te geven

Adem rustig ontvang en geniet
Het gaat om Mij ik ben het die jou hartewens ziet. Ik zal je geven boven bidden en denken,
En vervullen wat jij verlangt, overvloedig schenken

Ben je teleurgesteld in wie je bent of hoe jij er uit ziet? Richt je op je op de Schepper die ook jou gemaakt heeft met een veelkleurig palet aan gaven en talenten zodat je mag groeien en bloeien tot eer van Hem. Een belofte onwankelbaar en vol perpectief waardoor je mag leven vanuit vrijheid zoals Hij het bedoeld heeft.