Ervaringen

Je kwam langs bij Bijzonder,Uniek!

Jij bent: ‘jij’, heel uniek!!
Ben je tevreden en vond je het fijn?
Deel hier je ervaring, er is ruimte voor groot en klein.

“Ik had al een 5-daagse training gevolgd bij Nelleke en Carianne (oprichters van Total Balance) maar ik merkte dat ik nog niet “klaar” was. Al googlend kwam ik terecht bij Korzien. Eerst kwam ik bij haar thuis maar omdat zij redelijk ver bij mij vandaan woont zijn we overgegaan op digitale sessies (whatsapp videobellen). Wat ook prima ging.

Om te begrijpen hoe ik in elkaar zit, zijn we echt bij “vroeger” begonnen en gaandeweg begreep ik dat ik in mijn opvoeding essentiële dingen gemist heb en dat dat mede maakt dat ik ben die ben. Ik zat toch wel met mezelf in de knoop maar door uitleg, doortastende vragen en gebed van Korzien kon ik beetje bij beetje begrijpen waarom ik ben wie ik ben en waarom ik reageer zoals ik reageer. En dat ik mag zijn wie ik ben!
Ik ben van nature creatief maar dat gaf ik de laatste jaren niet meer echt de ruimte. Door stimulans van Korzien heb ik dat weer opgepakt en kon soms ook bepaalde dingen van vroeger verwerken door creatieve opdrachten.

Ik mag (en kan) ook veel meer genieten wanneer ik creatief bezig ben (denk aan o.a. bezig zijn met bloemen en schilderen). Voorheen dacht ik vaak: daar heb ik geen tijd voor of dat heeft geen nut. Dat ik (overdag) tijd mag nemen om tot rust en tot God mag komen.
Al met al een heel leerproces. Niet dat alles nu “vanzelf” gaat maar kan beter met situaties omgaan en zelfs anderen die op mijn pad komen adviseren met hetgeen ik zelf (van Korzien) heb geleerd.

Een trotse moeder

Het is heel fijn om met Korzien gesprekken te voeren. Zelf merkte ik dat ik het best wel lastig vond om mij in het begin open te stellen, maar Korzien zorgde ervoor dat ik mij helemaal op mijn gemak voelde. Ze prikt overal doorheen en ik had niet verwacht dat het zoveel (positief) effect op mij zou hebben. Ze zet je aan het denken en ik heb dan ook veel aan onze gesprekken gehad. Een grote aanrader!

Anoniem

Korzien is een verstandige lieve vrouw die als een moeder met je meedenkt en naar je luistert en vanuit haar kennis en levenswijsheid met je mee wandeld.
Dank je wel voor onze mooie gesprekken.

Laura

“Als ik terug denk aan de eerste ontmoeting voel ik de warmte van vertrouwen in mij stromen .Elke keer ging ik weer met plezier naar je toe.Ik ging vaak lichter naar huis toe. Ik kon alles met je te bespreken niets was gek .Ik heb veel van je geleerd ook de weg naar Hem en de genade die Hij iedere keer weer schenkt.Heel fijn om te horen hoe jezelf ook dingen doorleefd heb .
Duizend woorden schieten te kort om je te bedanken .Jij heb er voor gezorgd dat ik samen met God het oude achter mocht laten en opnieuw tot bloei mocht komen . Korzien jij maakt dat mensen zich bijzonder uniek voelen omdat je het zelf ook bent .

Bijzonder Uniek ! echt een plek van ontmoeting zonder oordeel.”

Lea

“Bij Korzien voel je je echt welkom en ben je welkom zoals je bent! De massage in combinatie met Korzien’s aandacht voor wat er in mijn leven speelde, heeft me echt geholpen. Ik ga elke keer meer ontspannen en opgeladen de deur uit!

Anoniem

“Thuis komen bij Bijzonder Uniek! voelt als een warm bad. Korzien neemt de tijd om te vragen hoe het met je is. Masseert met passie mijn lichaam waardoor mijn pijnlijke spieren weer ontspannen. Dank je wel Korzien je bent een mooi mens ! Geniet van jouw bediening. Je bent heel waardevol voor mij.

Petra

“Korzien is heel deskundig, stelt je meteen op je gemak! Het voelt heel vertrouwd. Ik heb veel aan haar wijze woorden en tips gehad! Ik ben nog niet klaar, en hoop later verder te kunnen gaan met de coaching. Korzien stelt de goede vragen en zet je aan het denken, je bent bij Korzien in goede handen!”

Anoniem

“Al een langere periode had ik last van lichamelijke klachten die medisch gezien onverklaarbaar waren .Op advies van een bekende ben ik naar Bijzonder, Uniek! gegaan .Ik heb er geen dag spijt van gehad.Korzien is geduldig liefdevol en stelt de juiste vragen waardoor ik langzaam leerde wat ( onverwerkte) emoties met je doen.Hierdoor kreeg ik de juiste inzichten waardoor ik meer grip op mijn leven kreeg.

Korzien bedankt! Je bent echt een vrouw van God je straalt en deelt Zijn liefde uit en dat maakt jou heel bijzonder.”

Ria de B

“Wat is Korzien een mooi en liefdevol persoon! Ze heeft in al onze gesprekken iets van Jezus aan mij laten zien: iets van Zijn liefde, grootheid en genade. Door haar openheid en hartelijkheid voelde ik mij erg welkom en gehoord. Ik heb veel mogen leren van de gesprekken en ook praktische tips die ze mij iedere keer gaf, zodat ik ook in het dagelijkse leven verder mag leren. Mooi om alles met elkaar ook bij God te mogen brengen! Ik heb geleerd om meer mezelf te mogen zijn en accepteren en om meer mijn eigen grenzen aan te geven. Een leerzaam traject!”

Anoniem

“Tijdens het herstel van een burnout kwam ik bij Bijzonder Uniek! terrecht voor een massage.In het begin vond ik het heel eng en confronterend maar Korzien stelde gerust gaf me de ruimte waardoor ik me over kon geven .Massage heeft mij geleerd mijn lichaam te voelen te verzorgen en te aanvaarden.Mijn hoofdpijn klachten zijn verdwenen en ik zit goed in mijn energie.Massage betekent voor mij aandacht en ontspanning van mijn lichaam waardoor ik de stress cirkel doorbreek wat mijn valkuil is .Het is een investering in mijn leven die ik mezelf gun .Een echte aanrader !”

Liesbeth

“Vandaag bij Korzien geweest en wat was het een feestje. Korzien neemt uitgebreid de tijd voor een gesprekje en thee, benieuwd naar je week. Ze stelt je echt op je gemak. Haar praktijkruimte is prachtig en je waant je even in jouw eigen privé spa. Haar massage is uniek omdat ze onder leiding van de Heilige Geest masseert. Ik kwam voor een rug en schoudermassage na een drukke periode van veel achter een laptop zitten werken. Maar het bleek mijn nek te zijn die voor problemen zorgde!

Dank je wel, Korzien dat je oog had voor wat mijn lijf nodig heeft. Je zult met jouw unieke werkwijze velen tot zegen zijn!”

Anoniem

“Bijzonder Uniek’, dat was wat iemand tegen mij zei toen ik niet meer wist hoe ik verder moest. Mail maar zeiden ze en dat deed ik. Dezelfde dag nog kreeg ik antwoord en ik kon snel terecht bij Korzien. Wat een warm welkom, een luisterend oor en een bemoedigend woord. Dat is hoe ik de uren met Korzien wil omschrijven. Het maakte voor haar niet uit wat ik zei, hoe ik het zei of juist niet zei, ze luisterde. God heeft haar op mijn pad gebracht en gezorgd dat ik van een dorre bloem een mooie roos mag zijn om te bloeien tot eer van Hem! Dank je wel Korzien!”

Els

“Doordat ik bekend ben met NAH heb ik vaak last van intense moeheid en overprikkeling waardoor mijn spieren stram en stijf aanvoelen. Massage is heerlijk voor mijn lichaam.Mijn spieren ontspannen en ik kom letterlijk in een ontspannen level terrecht. Ik kan weer helder denken en heb minder last van een stijve nek en duizeligheid .
Ik voel me thuis en vertrouwd met Korzien echt een moment voor mijzelf .”

Thijs

“Bij Korzien ben je letterlijk ‘in goede handen’. Vanaf het moment van binnenkomst tot het moment dat je de deur uit stapt, voel je je bij haar gehoord en gezien. Ik kom altijd voor een massage, maar kan ook altijd even iets delen van waar ik op dat moment mee ‘worstel’. Hoe fijn is het dan om gehoord te worden en ze voor jou bid, dat God haar handen zegent en de spanning wegneemt.
Ik raad haar van harte aan.”

Mirjam

“Nog nooit had ik in mijn leven de stap gezet om over mij zelf te praten .Nadat mijn man overleden was lukte het me niet om mijn draai te vinden .Ik kwam op advies bij Bijzonder Uniek! terrecht.Korzien is een warme vrouw die goed naar me luisterde waardoor ik me op mijn gemak voelde. Niets geen zweverig gedoe, maar alles open en eerlijk .Doordat Korzien de juiste woorden wist te geven aan mijn gevoelens heb ik weer grip gekregen op mijn leven en kan ik weer verder .Bedankt Korzien voor wie je bent ,de tijd en de aandacht en het gebed wat er voor mij was.Bijzonder Uniek ! is een aanrader je voelt dat je er mag zijn en dat je welkom bent.”

Anneke

Het is elke keer weer fijn om bij Korzien langs te gaan. Een heerlijke massage, lekker ontspannen. Een goede, rustige gesprekspartner die mij leert om steeds naar mezelf te kijken. En daar opnieuw de kracht te vinden die ik soms vergeten ben.

Fenne

Aan Korzien heb ik een ontzettende lieve, gelovige en bemoedigende coach gehad, die echt begrijpt waar ik mee en tegen strijd. Ze is inlevend, meevoelend, empatisch en begripvol zonder dat het soft wordt. Het is haar passie mensen verder te helpen, vanuit bijbelse principes en een levende relatie met God. Ze heeft me stappen leren zetten in het loslaten van datgene wat niet mijn verantwoordelijkheid is. Een bijzonder uniek kind van God.
Marga

Vanaf het eerste moment voelde ik me al welkom en op m’n gemak bij Korzien. Het klikte gelijk! Ik kwam bij haar met een burnout, en door te luisteren, goede vragen te stellen en de total balance methode hielp zij mij om stap voor stap weer vooruit te komen. Ik hoefde me bij Korzien niet te schamen voor mijn tranen, of om alles wat ik vertelde. Ze voelde me goed aan, dat was erg fijn. En tegelijk hebben we ook veel gelachen samen. 🙂 Bedankt Korzien, voor alles wat je voor mij hebt gedaan en nog doet! God werkt echt door jou heen!
Mirjam

“Met vallen en opstaan lukte het me jarenlang om alle ballen in de lucht te houden. Totdat ik na het zwangerschapsverlof van mijn jongste dochter, een nakomertje, weer aan het werk wilde. Het lukte me niet om m’n draai weer te vinden. Ik kon de combinatie van werk en privé nauwelijks aan, was vaak ziek en zat dicht tegen een burn-out aan. Ik was een gestresste moeder geworden die altijd haast had, overal leeuwen en beren op de weg zag en nauwelijks meer kon genieten van alles wat God haar gegeven had. Opeens realiseerde ik me hoe belangrijk ik was als moeder van een zoon en twee dochters. Als moeder was ik een voorbeeld voor mijn kinderen. Maar door mijn negatieve zelfbeeld was niet in staat mijn kinderen voldoende zelfvertrouwen mee te geven. Ik vond dat mijn kinderen een beter voorbeeld verdienden! Daarom zocht ik contact met Korzien. En wat heb ik veel geleerd bij haar! Ik heb mezelf leren kennen, ik weet wat ik als hooggevoelige vrouw nodig heb om weer tot mezelf te komen. Ook werd ik gaandeweg steeds beter in het bewaken van mijn grenzen, iets wat me rust, duidelijkheid én zelfvertrouwen gaf. Ik weet nu ook waar mijn passie ligt. Naast het zorgen voor mijn gezin is het mijn roeping om andere moeders te helpen die worstelen met het opvoeden van hun kinderen. Als moeder van drie temperamentvolle kinderen weet ik dat ik deze moeders heel wat te bieden heb. In de heftige coronatijd waarin we nu leven, is niet direct ruimte om nu mijn droom te volgen. Maar dat hoeft niet, ik weet waar ik naar toe wil en alleen al dat te weten geeft me rust. En hoe mooi: mijn dochter weet inmiddels ook wat ze nodig heeft om tot rust te komen en zit lekkerder in haar vel. Cliché, maar zo waar: pas als je als moeder goed voor jezelf zorgt, kun je je kinderen geven wat ze nodig hebben.

Korzien is een heerlijk enthousiaste vrouw die me telkens weer inspireerde om op zoek te gaan naar mezelf en naar het leven dat God voor mij in gedachten heeft. Korzien weet dankzij haar levenservaring waar ze het over heeft en gaf me praktische handvatten om met negatieve situaties om te gaan. We hadden direct bij het kennismakingsgesprek al een klik en met haar humor en relativeringsvermogen en oprechte aandacht bracht ze me elke keer weer op de juiste weg. Ik ben God heel dankbaar dat Hij Korzien op mijn pad heeft gebracht. En, wat ik geleerd heb van Korzien mag ik weer doorgeven aan de mensen om me heen. En zo kan ik mijn steentje bijdragen om de wereld een beetje mooier te maken..”

Liesbeth

“Korzien van Bijzonder, Uniek! is zo’n prachtig mens.

Ze heeft mij door mijn burnout heen gecoacht bijna 2 jaar geleden. Inmiddels ga ik regelmatig bij haar langs voor een heerlijke ontspanningsmassage
Ik had daarvoor nog nooit een massage gehad, maar ik had het echt veel eerder moeten doen. Het is zo heerlijk. Ik voel me daarna altijd ( letterlijk en figuurlijk) lekker in mijn vel!”

Anoniem

“Het is te merken dat Korzien niet ‘gewoon masseert’, maar massagetherapeut is. Zo legt ze goed uit wat ze doet en pakt ze probleemgebieden effectief aan. Doordat ik ‘het bijhoud’ en wekelijks ga merk ik dat ik beter slaap, mijn stresslevel echt veel lager is en mijn rug- en nekklachten zijn verdwenen! Aanrader voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen en af wil van chronische stress. Zodat je vanuit een basis van rust en balans het leven een stuk beter aankunt!”

Nelleke

“Al een lange tijd zat ik niet lekker in m’n vel, erg moe en somber. Ik had veel meegemaakt en dacht dat ik dit zelf wel kon oplossen en geen hulp nodig had. Het voelde alsof ik een zware rugzak met me mee moest sjouwen. Toen ik de website van Bijzonder, uniek ontdekt had, leekt het alsof het over mij ging en durfde ik de stap te zetten om hulp te zoeken.

Korzien is een hele lieve, leuke empathische vrouw die dicht bij God leeft. Je kunt daar echt je verhaal kwijt. Korzien begrijpt je echt. Ze is heel praktisch en geeft goede tips. Korzien is ook een vrouw die echt met je meeleeft en voor je bid.
Ik zou iedereen dit coachingstraject aanbevelen. Of je nu veel of weinig hebt meegemaakt. Je leert echt wie je zelf bent, wat je voelt, je grenzen aangeven en nog veel meer. Dankzij dit traject voel ik me weer vrij en gelukkig!”

Joost

“Ik heb Korzien ervaren als een heerlijke vrolijke invoelende vrouw met passie voor wat ze doet. Ze heeft mij door een diep proces heen geholpen waarbij ze me iedere keer aanmoedigde en bemoedigde om er doorheen te gaan. Met Jezus’ liefde als middelpunt. Ze heeft echt naast mij gestaan en ik heb mij veilig gevoeld om mijn verhaal te doen. Haar liefde en enthousiasme maakten dat ik mezelf kon zijn waardoor ik een groot herstel heb ervaren en processen in kon gaan die me verder hebben gebracht.”

Ingrid

Ik heb Korzien leren kennen als een wijze vrouw, die oprecht met je bewogen is. Toen ik kwam voor massage bij nek- en rugklachten, nam ze alle tijd en had ze aandacht voor de oorzaken van de klachten. Korzien staat erg professioneel in haar praktijk.
Bas

“Al een langere tijd liep ik rond met de gedachten om contact op te nemen met Korzien. Veel herkenning was er te lezen op de (toen nog oude) website. Eenmaal een berichtje via de site opgestuurd en nog diezelfde dag reageerde een opgewekte Korzien dat ik welkom was. Geen wachtlijst dus. Dat was fijn, want ik was er inmiddels wel aan toe.

De klik was er, waardoor ook het gesprek al snel de diepte in ging. Met behulp van een werkboek stonden verleden, heden en toekomst centraal.

Ik heb me bij Korzien heel vrij gevoeld om alles te delen.

Daarnaast heeft haar relatie met God me geïnspireerd. Elke sessie sloot zij af met gebed; waardoor het nog meer een proces werd samen met God.

Inmiddels mocht ik na 15 sessies de coaching afronden; maar het is fijn om te weten dat ik altijd bij haar terug kan komen. Zo is Korzien: je bent altijd welkom!”

Miek

Bijzonder Uniek staat voor warmte en openheid. Twee eigenschappen die zonder twijfel ook de persoonlijkheid van Korzien omschrijven. Ik heb inmiddels een paar keer een massage bij Korzien geboekt. Ze voelt situaties goed aan en heeft snel door wie ze voor zich heeft. Haar zorgzame karakter, fijngevoeligheid, levenservaring en liefde voor Jezus zijn een warm bad.
Veerle

Korzien heb ik leren kennen via de Total Balance opleiding die ik heb gedaan. Bij Korzien voelde ik me heel snel op m’n gemak en veilig om in het eerste gesprek al tranen te laten. Ze is echt een geweldige moederlijke vrouw die mij ontzettend heeft bemoedigd in mijn wandel met God en stappen die ik op dat moment had genomen. Een stuk onzekerheid is daardoor weggegaan in de maar weinige gesprekken die we hebben gehad. Ik ken haar als heel enthousiast, hartelijk, bemoedigend en liefdevol. Ik raad iedereen aan om gecoacht te worden door Bijzonder Uniek. Want dat is Korzien zeker en jij ook!

Anton

Ik heb een drukke baan waarin ik fysiek zwaar belast word. Na een intensieve periode met lage rugklachten kwam ik bij Bijzonder, Uniek! terrecht.
Het ontvangst de ruimte de sfeer waarin de de massage gegeven word voelt warm en vertrouwd. De liefdevolle houding van Korzien tijdens de massage geven mij het gevoel dat ik er mag zijn waardoor ik volledig ontspan. Het activeert mijn lichaamsbewust zijn waardoor ik beter mijn grenzen voel en ze dus ook beter aan kan geven. Ik kom regelmatig langs als een soort onderhoudsbeurt voor mijn lichaam. Het is beslist een aanrader.

Aart

“Ik volg nu een aantal maanden een Total Balance coaching traject bij Korzien. Haar zachte, warme en begripvolle benadering heeft ervoor gezorgd dat ik mij volledig kon open stellen en daardoor waardevolle nieuwe inzichten heb gekregen. Korzien geeft hele praktische tips waar je echt wat mee kan in het dagelijks leven. De massage als afsluiter is ook echt geweldig; je gaat met een ontspannen geest en lichaam naar huis.”

Samia Ferreira da Silva

“Korzien is een vrolijk, invoelend, meelevend, energiek en passievol mens, die mensen vanuit de liefde van Jezus benaderd. Ze geeft me veel begrip, staat naast me en ze strijd met me tegen leugens die zo diepgeworteld kunnen zitten. Ze staat voor de waarheid uit de Bijbel en leeft uit genade en leert mij hoe ik dit ook kan doen. Ze is realistisch en weet dat het hier op aarde strijden is voor het goede, dat wonden tijd nodig hebben om te helen, dat littekens zullen blijven en zondige neigingen ook. Toch wijst ze altijd op de hoop, op de heling, op het werk van God en op de verantwoordelijkheid die ik heb om regie te nemen over mijn emoties en uit Gods waarheid te leven.
Ze heeft een nuchtere, praktische, grappige, relativerende kant, die licht geeft als het donker is. Haar gedichten inspireren mij enorm. En ze helpt me te leven uit genade in de praktijk. Daarbij bemoedigd ze me om door te gaan, bid ze voor me, is ze ontzettend enthousiast over de groei die ik doormaak en ziet ze me vanuit de grootheid, kracht en macht van God.
Ik was op zoek naar leven uit alleen genade, staan op het fundament van Gods genade en liefde, en Korzien is een soort geestelijke moeder die me daarin coacht en er voor me is. Een bijzondere ervaring. Korzien legt echt haar hele hart hierin en het is niet te merken dat dit haar ‘werk’ is, het lijkt meer haar roeping en passie.”

Ann

Heerlijke rug en schouders massage gehad. Korzien is een passievolle vrouw die graag mensen op weg helpt om hun leven met passie te gaan leven. Dit vanuit het geloof in Jezus Christus. De massage is heerlijk ontspannen. Echt een aanrader.

Mirjam Knetsch

Een warm ontvangst in een ruimte waar je je meteen op je gemak voelt. Een heerlijke rug massage gehad. Korzien is heel goed in wat ze doet en is erop gericht je een uurtje echte ontspanning te geven door de tijd voor je te nemen en je te laten merken dat je welkom bent. Aanrader!

Mariska J

Een heerlijke massage gehad, Korzien stelt je op je gemak en neemt de tijd voor je. Je kan aangeven als je iets niet of juist wel prettig vind. Een warme lieve begrip volle vrouw. Aanrader.

Saskia De Jong

Coaching traject v Total Balance gevolgd bij Korzien en als zeer waardevol ervaren. Als wijze en inspirerende vrouw heeft ze me veel nieuwe inzichten gegeven en heb ik ook echt de tijd gekregen om door moeite en verdriet heen te kunnen gaan. Een zeer warm en fijn persoon waar je je snel op je gemak bij voelt. Ik was in een soort rouwfase blijven hangen en liep al te lang vast.
Ze heeft liefdevol naast me gestaan. Ze heeft me mogen begeleiden, veel voor me gebeden en iedere keer weer bemoedigd met bijbelse kennis en woorden. Dankzij haar liefde, enthousiasme, humor en bewogenheid, lukte het mij om inzicht te krijgen. En ook om vernieuwd te mogen worden. Dingen ook daadwerkelijk af te sluiten en te kiezen voor vernieuwing, niet alleen maar samen met God. Dankzij haar durf ik er weer tegenaan en lukt het me ook beter om mezelf rust te gunnen. Ik zal haar liefde, enthousiasme, luisterend oor en “even helemaal voor mij moment” missen. En zeker ook haar prachtige gebeden waarbij ze mij bij de troon voor God bracht. Dit kan niet anders dan dat dit haar passie is!

Eelkje

Als dank voor het waardevolle traject bij Bijzonder Uniek! heb ik een poster met handlettering gemaakt met de woorden “‘Met Hem aan mijn zijde wankel ik niet “(ps 16:8b). Korzien heeft me geholpen om meer rust en balans in mijn leven te vinden. Hierdoor groeide ik en kreeg steeds meer zelfvertrouwen. Ook heb ik mijn talenten herontdekt waardoor mijn droom helder is. Verwachtingsvol heb ik de eerste stappen gezet naar een toekomst vol met nieuw perspectief.

Lizzy

Heerlijke klassieke massage, genoten, Korzien is een Bijzonder Unieke vrouw, die ook tips mee gaf om zelf massage toe te passen op de punten waar ik veel last heb. Dankjewel voor de heerlijke behandeling.

S v S

Wat een verademing was de eerste coachingssessie. Eindelijk een plek waar ik mij op mijn gemak voelde, ik mijzelf kon zijn en iemand die echt naar mij luisterde. De afgelopen maanden heb ik veel geleerd over mijzelf, wie ik ben en waar ik naar toe wil. En zonder Korzien was ik lang niet zo ver gekomen!

Nanja van Buuren

Korzien is een enthousiaste vrouw met een gave om andere mensen bemoedigend te coachen.
De methode van Total Balance heeft mij op weg geholpen om uit mijn burn-out te komen. Ik heb geleerd een nieuwe levenshouding aan te nemen. Korzien loopt mee in je proces, begeleid en steunt je. Een fijne christelijke coach.

Barbara den Boer

“Ik ben Korzien de Jong en vind het heel leuk om samen op ontdekkingsreis te gaan naar jouw unieke identiteit.”

Korzien de Jong

Het is Bijzonder,Uniek!

Tussenlanen 17
2861 CB Bergambacht

Tel: 06-40 72 43 18
Email: info@bijzonderuniek.nl

Social