In de schaduw van je verleden. In het onzekere van je toekomst. In de zegen van je daden en in de last van je onmacht legt God zijn belofte op jouw leven. Hij is wie Hij is. En daarom ben jij wie Hij jou gemaakt heeft. Je bent die Hij zegt dat je bent.

In de diepte van je gevoelens. In de hoogte van je gedachten. In het zilver van je spreken en in het goud van je zwijgen legt God zijn belofte op jouw leven. Hij is wie Hij is. En Hij weet wie jij bent.

In het verlangen van je dromen. In de angst voor de werkelijkheid van alledag. In de veelheid van je talenten en in de beperking van je mogelijkheden legt God Zijn belofte op je leven. Hij is wie Hij is. En Hij weet wie jij bent.

In de blijdschap over wat je lukt. In het verdriet over waarin je niet slaagt. In de dagen die soms aan je voorbij vliegen. En in de nachten waarin je wakker ligt zegt God tegen jou; Ik ben die Ik ben. En Ik heb Mijn karakter in jouw leven gelegd. Omdat Ik weet wie Ik ben, spreek Ik over jouw leven uit; Jij bent wie Ik zegt dat je bent.
God heeft jou gemaakt. God heeft jou gewild met een bedoeling. Alle lagen van je persoonlijkheid. Alle delen van je karakter. Je verleden, je heden, je toekomst. Daarover spreekt God zijn belofte uit over je leven.

Hij is wie Hij is.

Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Begrepen
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Begrepen