Lieve Vader in Uw nabijheid wil ik zijn
Omdat ik zeker weet dat ik bij U kan mag zijn.
Soms durf ik U niet te geloven.
Dat U vreugde vind in mij van boven.

Vader ik moet zo vaak huilen
Ik ben nog beurs en heb zoveel builen.
Steeds weer word er een stukje aangeprikt
Soms wil ik er echt voor wegrennen, dan ben ik er in verstrikt.
Vader ook moet ik aan het nieuwe leven wennen.
En heb ik het gevoel voor alles weg te willen rennen.
Geloof me Heer ik leg mijn leven in Uw hand.
Het is echt de onzekerheid van mijn kant.

Lief kind ik zie jou in genade aan.
Laat je tranen maar stromen ze maken ruim baan.
Voor Mijn Liefde die kan stromen.
En Mijn bewogenheid die Ik kan tonen.
Geweldige dochter weet dat Ik heel veel van je hou.
Blijf dichtbij Mij en vertrouw.
Ik geef jou Mijn rust en zegen.
Dat is de basis van een gelukkig leven.

Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Begrepen
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Begrepen