Lieve Vader in Uw nabijheid wil ik zijn
Omdat ik zeker weet dat ik bij U kan mag zijn.
Soms durf ik U niet te geloven.
Dat U vreugde vind in mij van boven.

Vader ik moet zo vaak huilen
Ik ben nog beurs en heb zoveel builen.
Steeds weer word er een stukje aangeprikt
Soms wil ik er echt voor wegrennen, dan ben ik er in verstrikt.
Vader ook moet ik aan het nieuwe leven wennen.
En heb ik het gevoel voor alles weg te willen rennen.
Geloof me Heer ik leg mijn leven in Uw hand.
Het is echt de onzekerheid van mijn kant.

Lief kind ik zie jou in genade aan.
Laat je tranen maar stromen ze maken ruim baan.
Voor Mijn Liefde die kan stromen.
En Mijn bewogenheid die Ik kan tonen.
Geweldige dochter weet dat Ik heel veel van je hou.
Blijf dichtbij Mij en vertrouw.
Ik geef jou Mijn rust en zegen.
Dat is de basis van een gelukkig leven.

Voorjaarsactie
Begrepen

De maatregelen rondom het corona virus raken ons allemaal. Het kan zijn dat je je angstig en alleen voelt, of dat je persoonlijke omstandigheden heel moeilijk zijn waardoor negatieve gedachten de ruimte krijgen waardoor je somber wordt en er veel stresshormoon worden aangemaakt. Ook word er veel thuisgewerkt wat veel rug, schouder en nekklachten veroorzaakt. Massage helpt je om vanuit je hoofd weer in je hart en lichaam te komen. Het bevorderd ook de doorbloeding van je spieren, waardoor je heerlijk ontspannen wordt.

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stress staat waardoor je lichaam moet wennen aan rust. Voor jou heb ik een leuke actie! Bij afname van 3 nek en schouder massages krijg je de vierde massage kado (deze actie geld 1 keer per persoon). Twijfel je of massage iets voor jou is of ben je op de website via het programma power life gekomen, dan krijg je een eenmalige introductiekorting van 5 euro. Wie zou je een heerlijk ontspannen momentje gunnen? Ik heb een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Voorjaarsactie!

De maatregelen rondom het corona virus raken ons allemaal. Het kan zijn dat je je angstig en alleen voelt, of dat je persoonlijke omstandigheden heel moeilijk zijn waardoor negatieve gedachten de ruimte krijgen waardoor je somber wordt en er veel stresshormoon worden aangemaakt. Ook word er veel thuisgewerkt wat veel rug, schouder en nekklachten veroorzaakt. Massage helpt je om vanuit je hoofd weer in je hart en lichaam te komen. Het bevorderd ook de doorbloeding van je spieren, waardoor je heerlijk ontspannen wordt.

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stress staat waardoor je lichaam moet wennen aan rust. Voor jou heb ik een leuke actie! Bij afname van 3 nek en schouder massages krijg je de vierde massage kado (deze actie geld 1 keer per persoon). Twijfel je of massage iets voor jou is of ben je op de website via het programma power life gekomen, dan krijg je een eenmalige introductiekorting van 5 euro. Wie zou je een heerlijk ontspannen momentje gunnen? Ik heb een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Begrepen