Herken je dat er wordt aan je gevraagd hoe het met je gaat en je antwoord zoals wenselijk zou zijn “heel goed ”Diep van binnen weet je dat het niet de waarheid is, maar om nou de waarheid aan de grote klok te hangen is ook weer een dingetje.

Schijnharmonie is er in vele vormen. Het woord zegt het al. De schone schijn op houden. Je kan dat naar jezelf doen door bv-gedachten te hebben die jou de schijn gegeven dat je het ideale leven hebt. Of b, v naar je partner. Je doet er alles aan om hem gelukkig te maken en je zegt dat je het zelf ook ben, maar diep van binnen knaagt er zo’n pijnlijk stemmetje. Of b.v. naar vriendinnen, ouders of schoonfamilie. Je doet als of het koek en ei is maar diep van binnen ben je ongelukkig in deze relatie. Je houdt de schone schijn maar op en gaat over jouw persoonlijke grenzen heen. Of je hebt b.v. traumatische dingen meegemaakt in je jeugd waar je liever niet meer aan denkt en je gebruikt de mooie momenten om de andere momenten af te dekken. Als pijn en verdriet hierin niet verwerkt zijn heb je vaak last van allerlei lichamelijke klachten.

Ik heb jaren in schijnharmonie geleefd met mij zelf mijn partner mijn ouders en mijn schoonfamilie. Ik liep echt als een dom schaap mee in de kudde en deed net als of ik er niet toe deed. Diep van binnen zat de schreeuw “zie mij, hoor mij “
Zo afschuwelijk ik werd er ziek van.
Wat ben ik God dankbaar dat Hij mij zachtjes los maakte uit deze wereld en me confronteerde met mijn eigen uniek persoonlijkheid , waarmee ik Hem mag dienen.

Eerst de oude rommel opruimen in mijn leven en toen op weg gaan om te ontdekken wat voor droom Hij voor mij in mijn hart gelegd had. En dan stapje voor stapje te groeien in Zijn plan. Zo heerlijk. Ik ben blij dat ik de wereld van schone schijn uit ben. Ik leer steeds meer om te zijn wie God wil dat ik ben. En vinden mensen dit niet prettig dan is dat jammer ik hoef me niet te vormen naar verlangens en behoefte van anderen zonder dat ik me daar zelf in betrek.
Verlang jij ook zo naar een leven in vrijheid? Lukt het jou maar niet om los te komen van die patronen waar je al jaren in zit? Ben je ook zo benieuwd welke droom God voor jou voorbereid heb? En kom je er maar niet uit?
Dan ben je welkom bij Bijzonder Uniek!
Na een gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken of we samen met God op deze geweldige ontdekkingsreis kunnen gaan en ons te laten leiden door de Heilige Geest.

Stel je eens voor in 10 tot 15 gesprekken een nieuw leven te gemoed gaan en gaan leren leven uit passie balans en liefde dit alles tot de eer van jouw schepper. Ik gun het jou van harte omdat ik weet hoe anders het leven er dan uit gaat zien. Niet het ideale plaatje maar wel vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten gaven en talenten.
Sta op en schitter!