In de verste verte hoor ik een zachte stem:
‘Luister lief kind, Ik zeg je dat Ik voor altijd jou Hemelse Vader ben.
Mijn liefde voor jou is van alle tijden.
Niets is er wat ons nog zou kunnen scheiden.’

‘Heer dit gaat mijn verstand te boven.
Ik bibber en beef en durf het haast niet te geloven.
Heer, wat kan ik voor U doen?
Ik voel me een kluns, een regelrechte oen.’

‘Stuur weg je eigen werken in Jezus naam.
Ik heb alles voor jou gedaan.’

‘Heer, ik ga zo gebukt
onder alle regels en wetten die ik leerde.
Het voelt als een druk.’

‘Doorbreek deze aanklacht in Jezus naam.
Geloof me lief kind ik heb alles voor jou gedaan.
Ik ben de Heere der Heren.
En wil jou heel veel nieuwe dingen leren
Maar eerst geef Ik jou mijn vrede en zegen.
Vertrouw op Mij en stop met beven.
Ik zie wat je nodig heb en zal je leiden.
Rust er maar in. Niets kan ons nog scheiden.
Stop met ploeteren en sjouwen.
En laat Mij jou levenshuis maar bouwen.
Ik zal jou leiden door Mijn Geest.
En ga samen met jou aan het ruimen op plaatsen waar nog niemand is geweest.
Ik ben de Allerhoogste, vol wijsheid en macht.
En zal je ondersteunen met Mijn goddelijke kracht.

Zomeractie!
Begrepen

Heb jij ook zo naar het zomer weer verlangt? De zon en de tempratuur zorgen er voor dat de wereld er toch wat vrolijker uit ziet. Ook al begrijp dat dit echt niet voor iedereen is.Ben je moe en heb je vaak last van hoofdpijn pijnlijke nek en schouders en onverklaarbare maagdarm klachten dan is massage vast iets voor jou.Massage helpt je om de cirkel van al de strugles die je tegen komt of die onverwerkt zijn te doorbreken. Je komt letterlijk weer thuis vanuit je hoofd in je lichaam. Het bevorderd de doorbloeding van je spieren waardoor je heerlijk in ontspanning komt. (mijn hoofd is zo licht en mijn nek voelt als of er vlinders in fladderen was een reactie van een van de bezoekers van de prakijk)

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stres staat waardoor je lichaam wat meer nodig heeft om tot een diepere ontspanning te komen. Voor jou heb ik een speciale actie . Een strippenkaart met vier rug, schouder/nekmassage kost nu €149,50. Ook heb ik een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen. Wie zou jij een heerlijke ontspannen momentje gunnen? Wist je trouwens dat een behandeling bij de fysio duurder is dan bij Bijzonder,Uniek! Heb je vragen of twijfel je ?Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Zomeractie!

Heb jij ook zo naar het zomer weer verlangt? De zon en de tempratuur zorgen er voor dat de wereld er toch wat vrolijker uit ziet. Ook al begrijp dat dit echt niet voor iedereen is.Ben je moe en heb je vaak last van hoofdpijn pijnlijke nek en schouders en onverklaarbare maagdarm klachten dan is massage vast iets voor jou.Massage helpt je om de cirkel van al de strugles die je tegen komt of die onverwerkt zijn te doorbreken. Je komt letterlijk weer thuis vanuit je hoofd in je lichaam. Het bevorderd de doorbloeding van je spieren waardoor je heerlijk in ontspanning komt. (mijn hoofd is zo licht en mijn nek voelt als of er vlinders in fladderen was een reactie van een van de bezoekers van de prakijk)

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stres staat waardoor je lichaam wat meer nodig heeft om tot een diepere ontspanning te komen. Voor jou heb ik een speciale actie . Een strippenkaart met vier rug, schouder/nekmassage kost nu €149,50. Ook heb ik een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen. Wie zou jij een heerlijke ontspannen momentje gunnen? Wist je trouwens dat een behandeling bij de fysio duurder is dan bij Bijzonder,Uniek! Heb je vragen of twijfel je ?Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Begrepen