In de verste verte hoor ik een zachte stem:
‘Luister lief kind, Ik zeg je dat Ik voor altijd jou Hemelse Vader ben.
Mijn liefde voor jou is van alle tijden.
Niets is er wat ons nog zou kunnen scheiden.’

‘Heer dit gaat mijn verstand te boven.
Ik bibber en beef en durf het haast niet te geloven.
Heer, wat kan ik voor U doen?
Ik voel me een kluns, een regelrechte oen.’

‘Stuur weg je eigen werken in Jezus naam.
Ik heb alles voor jou gedaan.’

‘Heer, ik ga zo gebukt
onder alle regels en wetten die ik leerde.
Het voelt als een druk.’

‘Doorbreek deze aanklacht in Jezus naam.
Geloof me lief kind ik heb alles voor jou gedaan.
Ik ben de Heere der Heren.
En wil jou heel veel nieuwe dingen leren
Maar eerst geef Ik jou mijn vrede en zegen.
Vertrouw op Mij en stop met beven.
Ik zie wat je nodig heb en zal je leiden.
Rust er maar in. Niets kan ons nog scheiden.
Stop met ploeteren en sjouwen.
En laat Mij jou levenshuis maar bouwen.
Ik zal jou leiden door Mijn Geest.
En ga samen met jou aan het ruimen op plaatsen waar nog niemand is geweest.
Ik ben de Allerhoogste, vol wijsheid en macht.
En zal je ondersteunen met Mijn goddelijke kracht.

Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Begrepen
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Begrepen