In de verste verte hoor ik een zachte stem:
‘Luister lief kind, Ik zeg je dat Ik voor altijd jou Hemelse Vader ben.
Mijn liefde voor jou is van alle tijden.
Niets is er wat ons nog zou kunnen scheiden.’

‘Heer dit gaat mijn verstand te boven.
Ik bibber en beef en durf het haast niet te geloven.
Heer, wat kan ik voor U doen?
Ik voel me een kluns, een regelrechte oen.’

‘Stuur weg je eigen werken in Jezus naam.
Ik heb alles voor jou gedaan.’

‘Heer, ik ga zo gebukt
onder alle regels en wetten die ik leerde.
Het voelt als een druk.’

‘Doorbreek deze aanklacht in Jezus naam.
Geloof me lief kind ik heb alles voor jou gedaan.
Ik ben de Heere der Heren.
En wil jou heel veel nieuwe dingen leren
Maar eerst geef Ik jou mijn vrede en zegen.
Vertrouw op Mij en stop met beven.
Ik zie wat je nodig heb en zal je leiden.
Rust er maar in. Niets kan ons nog scheiden.
Stop met ploeteren en sjouwen.
En laat Mij jou levenshuis maar bouwen.
Ik zal jou leiden door Mijn Geest.
En ga samen met jou aan het ruimen op plaatsen waar nog niemand is geweest.
Ik ben de Allerhoogste, vol wijsheid en macht.
En zal je ondersteunen met Mijn goddelijke kracht.

Info COVID-19 en een leuke najaarsaktie!
Begrepen

In de praktijk is voldoende ruimte om 1.5 meter afstand te houden.Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom. Mocht je dit niet fijn vinden informeer dan vrijblijvend welke andere mogelijkheden er zijn en wat bij jou past.

Speciaal voor jou deze massage najaarsactie!

De vakantie is weer voorbij tijd voor een leuke actie om in rust en ontspanning te blijven of te komen.

Als je langdurig onder stress leeft kan het zijn dat je lichaam er wat langer over doet voordat je echt in rust en ontspanning kan komen. Of misschien is massage nieuw voor jou en vind je spannend om je over te geven aan ontspanning.Het kan ook zijn dat je zo gewend ben om uit je hoofd te leven zo dat je niet meer weet hoe een ontspannen lichaam voelt. Speciaal voor jou heb ik deze actie bedacht zodat jij in stappen kan ervaren hoe een liefdevolle aanraking jou rust en vrede geeft.

Vanaf 1 september tot 1 november geef ik jou na 3 rug/schouder/nekmassage een vierde massage kado. Wil je iemand verwennen met een massage? Ik heb leuke kadobonnen om weg te geven. Twijfel je of wil je hier meer over weten neem gerust contact met mij op.

Info COVID-19. Tevens een leuke najaaraktie!

In de praktijk is voldoende ruimte om 1.5 meter afstand te houden.Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom. Mocht je dit niet fijn vinden informeer dan vrijblijvend welke andere mogelijkheden er zijn en wat bij jou past.

Speciaal voor jou deze massage najaarsactie!

De vakantie is weer voorbij tijd voor een leuke actie om in rust en ontspanning te blijven of te komen.

Als je langdurig onder stress leeft kan het zijn dat je lichaam er wat langer over doet voordat je echt in rust en ontspanning kan komen. Of misschien is massage nieuw voor jou en vind je spannend om je over te geven aan ontspanning.Het kan ook zijn dat je zo gewend ben om uit je hoofd te leven zo dat je niet meer weet hoe een ontspannen lichaam voelt. Speciaal voor jou heb ik deze actie bedacht zodat jij in stappen kan ervaren hoe een liefdevolle aanraking jou rust en vrede geeft.

Vanaf 1 september tot 1 november geef ik jou na 3 rug/schouder/nekmassage een vierde massage kado. Wil je iemand verwennen met een massage? Ik heb leuke kadobonnen om weg te geven. Twijfel je of wil je hier meer over weten neem gerust contact met mij op.

Begrepen