In de verste verte hoor ik een zachte stem:
‘Luister lief kind, Ik zeg je dat Ik voor altijd jou Hemelse Vader ben.
Mijn liefde voor jou is van alle tijden.
Niets is er wat ons nog zou kunnen scheiden.’

‘Heer dit gaat mijn verstand te boven.
Ik bibber en beef en durf het haast niet te geloven.
Heer, wat kan ik voor U doen?
Ik voel me een kluns, een regelrechte oen.’

‘Stuur weg je eigen werken in Jezus naam.
Ik heb alles voor jou gedaan.’

‘Heer, ik ga zo gebukt
onder alle regels en wetten die ik leerde.
Het voelt als een druk.’

‘Doorbreek deze aanklacht in Jezus naam.
Geloof me lief kind ik heb alles voor jou gedaan.
Ik ben de Heere der Heren.
En wil jou heel veel nieuwe dingen leren
Maar eerst geef Ik jou mijn vrede en zegen.
Vertrouw op Mij en stop met beven.
Ik zie wat je nodig heb en zal je leiden.
Rust er maar in. Niets kan ons nog scheiden.
Stop met ploeteren en sjouwen.
En laat Mij jou levenshuis maar bouwen.
Ik zal jou leiden door Mijn Geest.
En ga samen met jou aan het ruimen op plaatsen waar nog niemand is geweest.
Ik ben de Allerhoogste, vol wijsheid en macht.
En zal je ondersteunen met Mijn goddelijke kracht.

Voorjaarsactie
Begrepen

De maatregelen rondom het corona virus raken ons allemaal. Het kan zijn dat je je angstig en alleen voelt, of dat je persoonlijke omstandigheden heel moeilijk zijn waardoor negatieve gedachten de ruimte krijgen waardoor je somber wordt en er veel stresshormoon worden aangemaakt. Ook word er veel thuisgewerkt wat veel rug, schouder en nekklachten veroorzaakt. Massage helpt je om vanuit je hoofd weer in je hart en lichaam te komen. Het bevorderd ook de doorbloeding van je spieren, waardoor je heerlijk ontspannen wordt.

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stress staat waardoor je lichaam moet wennen aan rust. Voor jou heb ik een leuke actie! Bij afname van 3 nek en schouder massages krijg je de vierde massage kado (deze actie geld 1 keer per persoon). Twijfel je of massage iets voor jou is of ben je op de website via het programma power life gekomen, dan krijg je een eenmalige introductiekorting van 5 euro. Wie zou je een heerlijk ontspannen momentje gunnen? Ik heb een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Voorjaarsactie!

De maatregelen rondom het corona virus raken ons allemaal. Het kan zijn dat je je angstig en alleen voelt, of dat je persoonlijke omstandigheden heel moeilijk zijn waardoor negatieve gedachten de ruimte krijgen waardoor je somber wordt en er veel stresshormoon worden aangemaakt. Ook word er veel thuisgewerkt wat veel rug, schouder en nekklachten veroorzaakt. Massage helpt je om vanuit je hoofd weer in je hart en lichaam te komen. Het bevorderd ook de doorbloeding van je spieren, waardoor je heerlijk ontspannen wordt.

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stress staat waardoor je lichaam moet wennen aan rust. Voor jou heb ik een leuke actie! Bij afname van 3 nek en schouder massages krijg je de vierde massage kado (deze actie geld 1 keer per persoon). Twijfel je of massage iets voor jou is of ben je op de website via het programma power life gekomen, dan krijg je een eenmalige introductiekorting van 5 euro. Wie zou je een heerlijk ontspannen momentje gunnen? Ik heb een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Begrepen