Over Mij...

Ik ben Korzien de Jong, 46 jaar oud, getrouwd met Arnold, moeder van drie kinderen en oma van twee superleuke kleinkinderen. Ik ben creatief, houd van koken en bakken, heb humor en ben geïnteresseerd in mensen. Ik vind het heerlijk om stille tijd te houden en Bijbelstudie te doen.

Het mooiste wat ik heb kunnen ontdekken in mijn leven is, dat je mag leren leven vanuit je hart. Dankzij Gods genade heeft hij ons een nieuw hart gegeven. Hierin liggen jouw specifieke behoeften verlangens, gaven en talenten. Hoe heerlijk is dat.

Dit waren de belangrijkste sleutels om uit mijn jarenlange burn-out te komen. Na jaren ervaring met het werken in ons gezin met kinderen met een beperking, heb ik besloten om een opleiding te gaan doen bij TotalBalance, zodat ik als persoonlijke coach mensen kan helpen die vastlopen, vermoeid zijn, en waarbij het leven niet altijd vanzelf gaat. Met het gevolg dat ze geen helder zicht hebben op zichzelf, zodat ze niet volledig tot groei en bloei kunnen komen.

Je bent geroepen om te leven zoals Hij het bedoeld heeft vanuit Zijn Rust en Vrede! Ik heb voor de naam ‘Bijzonder Uniek’ gekozen omdat ik geloof dat God ons uit Zijn Liefde Bijzonder en Uniek geschapen heeft, ieder met zijn eigen gaven, talenten en karakter.

Het is Zijn verlangen dat jij tot groei en bloei komt zodat je je unieke plek kunt innemen in Zijn plan, tot eer van Hem.