Vader dank U voor dit moment
U bent de God die mij hoogte en diepte kent
In mijn radeloosheid en verdriet
Bent U degene die mij ziet

Vader het is van U kant zo stil
Doe ik iets wat U niet wil?
Heer ik wil U zo graag vertrouwen
Leer mij in de rust te blijven, zodat U kan bouwen

Vader zijn er nog rechtsgronden
Waar de duivelen nog ingang vonden?
Heer ik weet in U Naam
Mag ik in U kracht gaan staan
Vader wil u openbaren
Voor de zonden en gevaren
Mijn verlangen is naar U is zo groot
U kent de mijn diepste nood

Lieve kind wees rustig en stil
Ik ben die Ik ben dat is wat ik je leren wil
Weet dat Ik er altijd ben
En jou door en door ken

Lieve kind ik wil jou zo graag leren
Om in mijn stilte en nabijheid te ver keren
Ook al spreek ik niet zoals je mij kent
Ik wijs je nooit meer af, zorg maar dat je Mijn belofte kent.
Zie in vertrouwen naar omhoog
Je bent omringd door mijn Goddelijk oog
Lieve kind stop met al dat mijmeren en kwijnen
Dan zullen je zorgen snel verdwijnen
Mijn plan staat vast, en niemand zal het keren
Ik zal jou Mijn paden leren
Lieve kind weet dat ik Vreugde in jou vind
Je bent Mijn dochter een koningskind.

Voorjaarsactie
Begrepen

De maatregelen rondom het corona virus raken ons allemaal. Het kan zijn dat je je angstig en alleen voelt, of dat je persoonlijke omstandigheden heel moeilijk zijn waardoor negatieve gedachten de ruimte krijgen waardoor je somber wordt en er veel stresshormoon worden aangemaakt. Ook word er veel thuisgewerkt wat veel rug, schouder en nekklachten veroorzaakt. Massage helpt je om vanuit je hoofd weer in je hart en lichaam te komen. Het bevorderd ook de doorbloeding van je spieren, waardoor je heerlijk ontspannen wordt.

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stress staat waardoor je lichaam moet wennen aan rust. Voor jou heb ik een leuke actie! Bij afname van 3 nek en schouder massages krijg je de vierde massage kado (deze actie geld 1 keer per persoon). Twijfel je of massage iets voor jou is of ben je op de website via het programma power life gekomen, dan krijg je een eenmalige introductiekorting van 5 euro. Wie zou je een heerlijk ontspannen momentje gunnen? Ik heb een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Voorjaarsactie!

De maatregelen rondom het corona virus raken ons allemaal. Het kan zijn dat je je angstig en alleen voelt, of dat je persoonlijke omstandigheden heel moeilijk zijn waardoor negatieve gedachten de ruimte krijgen waardoor je somber wordt en er veel stresshormoon worden aangemaakt. Ook word er veel thuisgewerkt wat veel rug, schouder en nekklachten veroorzaakt. Massage helpt je om vanuit je hoofd weer in je hart en lichaam te komen. Het bevorderd ook de doorbloeding van je spieren, waardoor je heerlijk ontspannen wordt.

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stress staat waardoor je lichaam moet wennen aan rust. Voor jou heb ik een leuke actie! Bij afname van 3 nek en schouder massages krijg je de vierde massage kado (deze actie geld 1 keer per persoon). Twijfel je of massage iets voor jou is of ben je op de website via het programma power life gekomen, dan krijg je een eenmalige introductiekorting van 5 euro. Wie zou je een heerlijk ontspannen momentje gunnen? Ik heb een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Begrepen