Vader dank U voor dit moment
U bent de God die mij hoogte en diepte kent
In mijn radeloosheid en verdriet
Bent U degene die mij ziet

Vader het is van U kant zo stil
Doe ik iets wat U niet wil?
Heer ik wil U zo graag vertrouwen
Leer mij in de rust te blijven, zodat U kan bouwen

Vader zijn er nog rechtsgronden
Waar de duivelen nog ingang vonden?
Heer ik weet in U Naam
Mag ik in U kracht gaan staan
Vader wil u openbaren
Voor de zonden en gevaren
Mijn verlangen is naar U is zo groot
U kent de mijn diepste nood

Lieve kind wees rustig en stil
Ik ben die Ik ben dat is wat ik je leren wil
Weet dat Ik er altijd ben
En jou door en door ken

Lieve kind ik wil jou zo graag leren
Om in mijn stilte en nabijheid te ver keren
Ook al spreek ik niet zoals je mij kent
Ik wijs je nooit meer af, zorg maar dat je Mijn belofte kent.
Zie in vertrouwen naar omhoog
Je bent omringd door mijn Goddelijk oog
Lieve kind stop met al dat mijmeren en kwijnen
Dan zullen je zorgen snel verdwijnen
Mijn plan staat vast, en niemand zal het keren
Ik zal jou Mijn paden leren
Lieve kind weet dat ik Vreugde in jou vind
Je bent Mijn dochter een koningskind.

Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Begrepen
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Begrepen