Vader dank U voor dit moment
U bent de God die mij hoogte en diepte kent
In mijn radeloosheid en verdriet
Bent U degene die mij ziet

Vader het is van U kant zo stil
Doe ik iets wat U niet wil?
Heer ik wil U zo graag vertrouwen
Leer mij in de rust te blijven, zodat U kan bouwen

Vader zijn er nog rechtsgronden
Waar de duivelen nog ingang vonden?
Heer ik weet in U Naam
Mag ik in U kracht gaan staan
Vader wil u openbaren
Voor de zonden en gevaren
Mijn verlangen is naar U is zo groot
U kent de mijn diepste nood

Lieve kind wees rustig en stil
Ik ben die Ik ben dat is wat ik je leren wil
Weet dat Ik er altijd ben
En jou door en door ken

Lieve kind ik wil jou zo graag leren
Om in mijn stilte en nabijheid te ver keren
Ook al spreek ik niet zoals je mij kent
Ik wijs je nooit meer af, zorg maar dat je Mijn belofte kent.
Zie in vertrouwen naar omhoog
Je bent omringd door mijn Goddelijk oog
Lieve kind stop met al dat mijmeren en kwijnen
Dan zullen je zorgen snel verdwijnen
Mijn plan staat vast, en niemand zal het keren
Ik zal jou Mijn paden leren
Lieve kind weet dat ik Vreugde in jou vind
Je bent Mijn dochter een koningskind.

Zomeractie!
Begrepen

Heb jij ook zo naar het zomer weer verlangt? De zon en de tempratuur zorgen er voor dat de wereld er toch wat vrolijker uit ziet. Ook al begrijp dat dit echt niet voor iedereen is.Ben je moe en heb je vaak last van hoofdpijn pijnlijke nek en schouders en onverklaarbare maagdarm klachten dan is massage vast iets voor jou.Massage helpt je om de cirkel van al de strugles die je tegen komt of die onverwerkt zijn te doorbreken. Je komt letterlijk weer thuis vanuit je hoofd in je lichaam. Het bevorderd de doorbloeding van je spieren waardoor je heerlijk in ontspanning komt. (mijn hoofd is zo licht en mijn nek voelt als of er vlinders in fladderen was een reactie van een van de bezoekers van de prakijk)

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stres staat waardoor je lichaam wat meer nodig heeft om tot een diepere ontspanning te komen. Voor jou heb ik een speciale actie . Een strippenkaart met vier rug, schouder/nekmassage kost nu €149,50. Ook heb ik een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen. Wie zou jij een heerlijke ontspannen momentje gunnen? Wist je trouwens dat een behandeling bij de fysio duurder is dan bij Bijzonder,Uniek! Heb je vragen of twijfel je ?Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Zomeractie!

Heb jij ook zo naar het zomer weer verlangt? De zon en de tempratuur zorgen er voor dat de wereld er toch wat vrolijker uit ziet. Ook al begrijp dat dit echt niet voor iedereen is.Ben je moe en heb je vaak last van hoofdpijn pijnlijke nek en schouders en onverklaarbare maagdarm klachten dan is massage vast iets voor jou.Massage helpt je om de cirkel van al de strugles die je tegen komt of die onverwerkt zijn te doorbreken. Je komt letterlijk weer thuis vanuit je hoofd in je lichaam. Het bevorderd de doorbloeding van je spieren waardoor je heerlijk in ontspanning komt. (mijn hoofd is zo licht en mijn nek voelt als of er vlinders in fladderen was een reactie van een van de bezoekers van de prakijk)

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stres staat waardoor je lichaam wat meer nodig heeft om tot een diepere ontspanning te komen. Voor jou heb ik een speciale actie . Een strippenkaart met vier rug, schouder/nekmassage kost nu €149,50. Ook heb ik een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen. Wie zou jij een heerlijke ontspannen momentje gunnen? Wist je trouwens dat een behandeling bij de fysio duurder is dan bij Bijzonder,Uniek! Heb je vragen of twijfel je ?Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Begrepen