Vader dank U voor dit moment
U bent de God die mij hoogte en diepte kent
In mijn radeloosheid en verdriet
Bent U degene die mij ziet

Vader het is van U kant zo stil
Doe ik iets wat U niet wil?
Heer ik wil U zo graag vertrouwen
Leer mij in de rust te blijven, zodat U kan bouwen

Vader zijn er nog rechtsgronden
Waar de duivelen nog ingang vonden?
Heer ik weet in U Naam
Mag ik in U kracht gaan staan
Vader wil u openbaren
Voor de zonden en gevaren
Mijn verlangen is naar U is zo groot
U kent de mijn diepste nood

Lieve kind wees rustig en stil
Ik ben die Ik ben dat is wat ik je leren wil
Weet dat Ik er altijd ben
En jou door en door ken

Lieve kind ik wil jou zo graag leren
Om in mijn stilte en nabijheid te ver keren
Ook al spreek ik niet zoals je mij kent
Ik wijs je nooit meer af, zorg maar dat je Mijn belofte kent.
Zie in vertrouwen naar omhoog
Je bent omringd door mijn Goddelijk oog
Lieve kind stop met al dat mijmeren en kwijnen
Dan zullen je zorgen snel verdwijnen
Mijn plan staat vast, en niemand zal het keren
Ik zal jou Mijn paden leren
Lieve kind weet dat ik Vreugde in jou vind
Je bent Mijn dochter een koningskind.

Info COVID-19 en een leuke najaarsaktie!
Begrepen

In de praktijk is voldoende ruimte om 1.5 meter afstand te houden.Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom. Mocht je dit niet fijn vinden informeer dan vrijblijvend welke andere mogelijkheden er zijn en wat bij jou past.

Speciaal voor jou deze massage najaarsactie!

De vakantie is weer voorbij tijd voor een leuke actie om in rust en ontspanning te blijven of te komen.

Als je langdurig onder stress leeft kan het zijn dat je lichaam er wat langer over doet voordat je echt in rust en ontspanning kan komen. Of misschien is massage nieuw voor jou en vind je spannend om je over te geven aan ontspanning.Het kan ook zijn dat je zo gewend ben om uit je hoofd te leven zo dat je niet meer weet hoe een ontspannen lichaam voelt. Speciaal voor jou heb ik deze actie bedacht zodat jij in stappen kan ervaren hoe een liefdevolle aanraking jou rust en vrede geeft.

Vanaf 1 september tot 1 november geef ik jou na 3 rug/schouder/nekmassage een vierde massage kado. Wil je iemand verwennen met een massage? Ik heb leuke kadobonnen om weg te geven. Twijfel je of wil je hier meer over weten neem gerust contact met mij op.

Info COVID-19. Tevens een leuke najaaraktie!

In de praktijk is voldoende ruimte om 1.5 meter afstand te houden.Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom. Mocht je dit niet fijn vinden informeer dan vrijblijvend welke andere mogelijkheden er zijn en wat bij jou past.

Speciaal voor jou deze massage najaarsactie!

De vakantie is weer voorbij tijd voor een leuke actie om in rust en ontspanning te blijven of te komen.

Als je langdurig onder stress leeft kan het zijn dat je lichaam er wat langer over doet voordat je echt in rust en ontspanning kan komen. Of misschien is massage nieuw voor jou en vind je spannend om je over te geven aan ontspanning.Het kan ook zijn dat je zo gewend ben om uit je hoofd te leven zo dat je niet meer weet hoe een ontspannen lichaam voelt. Speciaal voor jou heb ik deze actie bedacht zodat jij in stappen kan ervaren hoe een liefdevolle aanraking jou rust en vrede geeft.

Vanaf 1 september tot 1 november geef ik jou na 3 rug/schouder/nekmassage een vierde massage kado. Wil je iemand verwennen met een massage? Ik heb leuke kadobonnen om weg te geven. Twijfel je of wil je hier meer over weten neem gerust contact met mij op.

Begrepen