Vader ik wil niet meer terugdenken aan het verleden
Maar me op U richten de toekomst en het heden
Vader neem hier mijn hand
En neem me mee door dit moerasachtig land

Lieve kind wat vind ik het fijn
Om met jou in Mijn nabijheid te zijn
Ik nodig je uit keer op keer
Leg je lasten bij mij maar neer
Ik heb alles voor jou gedragen
Je stelt me echt geen onnodige vragen

Heer wil U spreken door U woord
Zodat ik zeker weet dat ik U stem heb gehoord
Vader in U licht liet duidelijk zien
Dat het een leugen is dat ik U liefde niet verdien
Vader ik wil U ootmoedig vragen
Reinig deze gedachten het is niet te dragen
Heer mijn gedachten zijn vaak en onrustig en vooral niet stil
Mijn hart schreeuwt van verlangen naar U wil

Stil maar lieve kind, de basis van jou bestaan
Komt echt bij mij vandaan
Ik woon in jou, echt voor altijd
Niets is er wat ons nog scheidt.

Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Begrepen
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Begrepen