Van coach tot coach

Begeleiding in je TotalBalance-opleiding

Heb jij er, net als ik, voor gekozen om te gaan coachen vanuit Bijbels perspectief en ben je gestart met de TotalBalance-opleiding? Geweldig! Dit wordt een bijzonder mooie en leerzame reis, waarin God voor jou uit zal gaan. En ik wil je daar graag in begeleiden.

De coach gecoacht: jouw verleden

Zelf gecoacht worden is een waardevolle investering in jouw eigen leerweg tot christencoach. Tijdens de TotalBalance-opleiding wordt daarom van je verwacht dat je een paar coachingssessies volgt bij een gecertificeerde christencoach. Voor deze sessies kun je in mijn praktijk terecht. We zoomen hierbij in op het opleidingsonderdeel ‘Verleden’.

chistencoach totalbalance begleiding en intervisie

Kennis en ervaring gaan hand in hand bij een coach
en die doe je ook op door terug te blikken op je eigen verleden

supervisie totalbalance coaching hulp bij burnout en depressie

Tijdens deze sessies ben jij dus zelf de coachee. Welke heftige of emotionele herinneringen liggen in jouw verleden? Tegen welke uitdagingen ben jij aangelopen? Welke invloeden zijn van belang geweest voor jouw vorming? En heb je in je dagelijks leven (onbewust) negatieve patronen ontwikkeld? Wat triggert jou en hoe kunnen we dit positief ombuigen?

Misschien heb je bijvoorbeeld geleerd meer naar je hoofd dan naar je hart te luisteren. Of heb je belemmerende gedachten die je functioneren beïnvloeden. Ik begeleid jou als coach in opleiding door samen in je verleden te duiken met behulp van de TotalBalance-methode. Zo krijg je meer inzicht in jou als persoon én als coach.

Wat doen we precies tijdens deze coachingssessies?

Tijdens de coach-tot-coachsessies gaan we antwoord zoeken op de vraag: hoe ben jij de persoon geworden die je nu bent? Hierbij is alle ruimte voor (onverwerkte) emoties.

De TotalBalance-methode vormt de leidraad tijdens de sessie. Via een creatieve aanpak gaan we je verleden visualiseren. Dat doen we door te tekenen in abstracte vormen. Dit helpt je namelijk om niet alleen je linker hersenhelft (je verstand) te gebruiken, maar ook je rechter hersenhelft (je gevoel). Die laatste heb je nodig om emoties en gevoelens die misschien ver weg zijn gestopt, naar boven te halen vóórdat je verstand de boel kan overnemen.

Sparren met een ervaren coach

Iedereen is bijzonder en uniek, ook jij als startende coach. Vind jij het fijn om een gediplomeerd coach aan je zijde te hebben tijdens jouw leerproces als TotalBalance coach? Als ervaren christencoach kan ik je helpen je beginnende praktijk naar een volgend level te brengen.

Samen gaan we uitzoeken welke manier van coachen op basis van Bijbelse principes het beste bij jou past, zodat je er in alle openheid kunt zijn voor jouw cliënt – met de Heer aan je zijde.

coachen op jouw manier total balance

Geloven in God én daardoor geloven in jezelf

In God geloven en daardoor in jezelf: in jouw kwaliteiten die jou maakt tot een gepassioneerde coach. Leren van elkaar en groeien als professionele gesprekspartner voor je cliënten. En genieten van jouw rol als hulpverlener, het geluk mogen ervaren hulp te kunnen bieden aan mensen die het zo hard nodig hebben.

Coachen op jouw manier

De kernwaarden geloven, groeien en genieten zie ik niet alleen in het dagelijks leven om me heen, ze komen ook altijd terug tijdens de coachingssessies.

Pastorale coachtraining

De individuele coachingssessies die TotalBalance voorschrijft, kun je bij mij volgen in mijn praktijk in Ouderkerk aan den IJssel. Wil je meer weten over de coach-tot-coachsessies bij Bijzonder,Uniek! of persoonlijke begeleiding bij de opstart van je praktijk, neem dan vrijblijvend contact met me op.

“Ik ben Korzien de Jong en vind het heel leuk om samen op ontdekkingsreis te gaan naar jouw unieke identiteit.”

Korzien de Jong

Het is Bijzonder,Uniek!

Tussenlanen 17
2861 CB Bergambacht

Tel: 06-40 72 43 18
Email: info@bijzonderuniek.nl

total-balance-keurmerk-2022

Officieel licentiehouder

Actie!
Begrepen

Sta jij langdurig onder stress waardoor jij veel last heb van lichamelijke klachten dan is deze actie iets voor jou.Een reeks van vier rug schouder/nekmassage kost nu slecht €149,50. Deze actie geldt eenmalig per klant en de vier behandelingen worden opgenomen binnen 10 weken.

Actie!

Sta jij langdurig onder stress waardoor jij veel last heb van lichamelijke klachten dan is deze actie iets voor jou.Een reeks van vier rug schouder/nekmassage kost nu slecht €149,50. Deze actie geldt eenmalig per klant en de vier behandelingen worden opgenomen binnen 10 weken.

Begrepen