Leven vanuit je hart

Mijn naam is Korzien de Jong

Aangenaam! Ik ben getrouwd met Arnold, moeder van drie kinderen en oma van drie kleinkinderen, wat ik heerlijk vind.

Ik vind het fijn om kennis vanuit mijn studies en ervaringen uit de praktijk samen te brengen in mijn coachingssessies. Zo is mijn eigen gezin misschien wel de mooiste stageplek geweest.

Oók ervaringsdeskundige

Wij hebben drie kinderen, van wie één met niet-aangeboren hersenletsel en één met een licht verstandelijke beperking en adhd. Daardoor leer je niet alleen op lichamelijk gebied heel veel, maar word je ook op psychiatrisch en emotioneel gebied soms enorm uitgedaagd. Je leert om te gaan met een niet-alledaagse gezinssituatie en ervaart wat de valkuilen zijn (zoals jezelf wegcijferen). Bovendien ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden en sterke kanten om deze in te zetten zodat iemand gaat leven vanuit de passie die in zijn hart ligt.

Uit mijn eigen gezin haal ik dus veel lering en inspiratie voor mijn sessies, geënt op gezinsproblematiek.

Zelf is het me gelukt op te krabbelen uit een flinke burn-out. De weg ernaartoe heeft me zó veel gebracht: alle ballast van je afschudden en eindelijk het gevoel hebben dat je mag leven vanuit je hart. Dit gevoel wilde ik graag delen met anderen, wat me ertoe heeft bewogen een opleiding tot christencoach te volgen bij TotalBalance.

– ‘Uit je cocon van gepieker of onzekerheid kruipen, je ontpoppen tot een mooiere versie van jezelf zoals God je bedoeld heeft’-

stralen tot eer van hem

TotalBalance biedt een fantastische methode om mensen te coachen vanuit Bijbels perspectief. Daarnaast blijf ik continu in ontwikkeling door aanvullende cursussen, workshops en trainingen te volgen. Bijvoorbeeld voor het inzetten van spelvormen tijdens de coachingssessies, maar ook de Bijbelschool, voor nog meer verdieping.

Uit je cocon van gepieker of onzekerheid kruipen, je ontpoppen tot een mooiere versie van jezelf zoals God je bedoeld heeft.

Dat gun ik iedereen en daarom heb ik er mijn werk van gemaakt om bij anderen de zwaarte of onrust uit hun leven te halen, hen richting te geven en te leren leven vanuit de Bron, dat is onze Schepper.

Wil je ook uit die negatieve spiraal van gejaagdheid en stress, naar een liefdevol leven met innerlijke rust? Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Tot de kern komen met coaching

Ik geloof dat er vijf kerngebieden in je leven zijn

Geloven

Groeien

Genieten

Gezond leven

Liefhebben

Daarbinnen kun je jezelf ontwikkelen tot een schitterend individu. Want iedereen is bijzonder en uniek in zijn gaven, talenten en karakter. Daaruit is ook de naam Bijzonder,Uniek! van mijn coachingspraktijk ontstaan.

– ‘Bijzonder Uniek, dat is iedereen’-

“Korzien is een enthousiaste en liefdevolle vrouw, met een passie voor mensen die ontmoedigd zijn geraakt in het leven. Vanuit haar rotsvaste geloof in God en vanuit Zijn liefde coacht ze anderen richting dat leven waarin je volledig jezelf mag zijn. Door haar eigen ervaringen en ontwikkeling weet ze als geen ander hoe lastig het kan zijn om staande te blijven in moeilijke omstandigheden, maar ook dat het wel degelijk mogelijk is. Ik zou Korzien absoluut aanraden als coach, met name vanwege haar liefdevolle hart en haar levenservaring. Bij Korzien kun je je hart luchten, op adem komen en ontvang je praktische handvatten om grip te krijgen op je leven.”

Nelleke de Wit

Van weten naar voelen

Waarschijnlijk wéét je wel dat ook jij bijzonder en uniek bent, maar lukt het je nu misschien niet om het echt te voelen. Tijdens een coachingstraject leer je jezelf terug te vinden, met aandacht voor het hier en nu, zodat je de mooie dingen van het leven weer ten volle kunt voelen.

Het is Bijzonder,Uniek!

Tussenlanen 17
2861 CB Bergambacht

Tel: 06-40 72 43 18
Email: info@bijzonderuniek.nl

total-balance-keurmerk-2022

Officieel licentiehouder

Actie!
Begrepen

Sta jij langdurig onder stress waardoor jij veel last heb van lichamelijke klachten dan is deze actie iets voor jou.Een reeks van vier rug schouder/nekmassage kost nu slecht €149,50. Deze actie geldt eenmalig per klant en de vier behandelingen worden opgenomen binnen 10 weken.

Actie!

Sta jij langdurig onder stress waardoor jij veel last heb van lichamelijke klachten dan is deze actie iets voor jou.Een reeks van vier rug schouder/nekmassage kost nu slecht €149,50. Deze actie geldt eenmalig per klant en de vier behandelingen worden opgenomen binnen 10 weken.

Begrepen