Leven vanuit je hart

Mijn naam is Korzien de Jong

Aangenaam! Ik ben getrouwd met Arnold, moeder van drie kinderen en oma van vier kleinkinderen, waar ik intens van geniet.

Als christencoach bied ik verschillende therapievormen aan met de Bijbel als leidraad voor zingeving en betekenis. Zelf blijf ik continu in ontwikkeling door aanvullende trainingen te volgen, en ook de Bijbelschool voor nog meer verdieping. Maar de belangrijkste tool blijft misschien wel ervaring in combinatie met intuïtie.

Oók ervaringsdeskundige

‘Wijsheid is doorleefde kennis’ – deze quote past perfect bij mij. Want naast alle zinvolle kennis die ik heb opgedaan uit boeken en cursussen, heb ik zeker ook in mijn eigen levenspad veel wijsheid opgedaan uit persoonlijke ervaringen.

Wij hebben drie kinderen, van wie één met niet-aangeboren hersenletsel en één met een licht verstandelijke beperking en adhd. Dat is op lichamelijk vlak, maar ook op psychisch en emotioneel gebied een enorm leerproces. Midden in zo’n intensief gezinsleven ervaar je ook wat de valkuilen zijn, zoals jezelf wegcijferen. Het revalidatietraject van onze jongste heeft mij bovendien heel veel geleerd over overprikkeling en onderprikkeling.

Zelf is het me gelukt op te krabbelen uit een flinke burn-out. De weg ernaartoe heeft me zó veel gebracht: alle ballast van je afschudden en eindelijk het gevoel hebben dat je mag leven vanuit je hart. Dit gevoel van passievol leven wilde ik graag delen met anderen, wat me ertoe heeft bewogen om christencoach te worden.

– ‘Uit je cocon van gepieker of onzekerheid kruipen, je ontpoppen tot een mooiere versie van jezelf zoals God je bedoeld heeft’-

stralen tot eer van hem

In de loop der jaren heb ik gemerkt dat mijn cliënten het als heel waardevol ervaren dat ik ze coach vanuit Bijbels perspectief.

Uit je cocon van gepieker of onzekerheid kruipen, je ontpoppen tot een mooiere versie van jezelf zoals God je bedoeld heeft.

Dat gun ik iedereen en daarom heb ik er mijn werk van gemaakt om bij anderen de zwaarte of onrust uit hun leven te halen, hen richting te geven en te leren leven vanuit de Bron, dat is onze Schepper.

Omdat niet iedereen makkelijk bij zijn gevoel kan komen, zet ik steeds vaker lichaamsgerichte therapie in. Dit helpt je om sneller bij de kern van het probleem te komen.

Wil je ook uit die negatieve spiraal van gejaagdheid en stress, naar een liefdevol leven met innerlijke rust? Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Tot de kern komen met coaching

Ik geloof dat er vijf kerngebieden in je leven zijn

Geloven

Groeien

Genieten

Gezond leven

Liefhebben

Als de kerngebieden in balans zijn, ervaar je rust en vrede, waardoor je kunt stralen zoals God je bedoeld heeft.

Ik gun het je te geloven in God, waardoor je kunt groeien en wortelen in het nieuwe fundament van genade en waarheid. Zodat je zicht krijgt op je gaven en talenten die Hij in je gelegd heeft en je in vrijheid mag genieten van alles wat Hij je gegeven heeft.

– ‘Bijzonder Uniek, dat is iedereen’-

“Korzien is een enthousiaste en liefdevolle vrouw, met een passie voor mensen die ontmoedigd zijn geraakt in het leven. Vanuit haar rotsvaste geloof in God en vanuit Zijn liefde coacht ze anderen richting dat leven waarin je volledig jezelf mag zijn. Door haar eigen ervaringen en ontwikkeling weet ze als geen ander hoe lastig het kan zijn om staande te blijven in moeilijke omstandigheden, maar ook dat het wel degelijk mogelijk is. Ik zou Korzien absoluut aanraden als coach, met name vanwege haar liefdevolle hart en haar levenservaring. Bij Korzien kun je je hart luchten, op adem komen en ontvang je praktische handvatten om grip te krijgen op je leven.”

Nelleke de Wit

Van weten naar voelen

De naam van mijn praktijk Bijzonder,Uniek! is ontstaan vanuit gebed. Want God maakt jou uniek en dat maakt jou bijzonder uniek!

Waarschijnlijk wéét je wel dat ook jij bijzonder en uniek bent, maar lukt het je nu misschien niet om het echt te voelen. Tijdens een coachingstraject leer je jezelf terug te vinden, met aandacht voor het hier en nu, zodat je de mooie dingen van het leven weer ten volle kunt voelen.

Het is Bijzonder,Uniek!

Tussenlanen 17
2861 CB Bergambacht

Tel: 06-40 72 43 18
Email: info@bijzonderuniek.nl

Social