Privacy Verklaring

 

Bijzonder,Uniek! vindt het beschermen van de persoonsgegevens van haar cliënten  van groot belang. Daarom worden uw persoonsgegevens zorgvuldig behandeld en beveiligd conform de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de AVG hieraan stelt.

Hoe lang?

Wanneer u als cliënt uw persoonsgegevens aan Bijzonder,Uniek! verstrekt worden uw gegevens opgenomen in de database van Bijzonder,Uniek! Wanneer u ons uw persoonsgegevens stuurt geeft u hiermee expliciet toestemming om uw persoonlijke gegevens te bewaren totdat u aangeeft dit niet meer te willen.

Welke gegevens?

Wij verwerken o.a. de volgende persoonsgegevens; NAW-gegevens, mobiele nummer, geboortedatum, e-mailadres en geslacht. Ook uw opdrachten die u tijdens de coaching uitvoert en die u per mail aan mij stuurt worden opgeslagen in de database van Bijzonder,Uniek! onder uw naam.

Met wie delen?

Deze informatie wordt uitsluitend gedeeld tussen cliënt en Bijzonder,Uniek! en is alleen bedoeld als input voor het coaching traject.

Rechten

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en/of te verwijderen.

Wijzigingen 

Dit privacy statement kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Wij raden u aan om regelmatig dit privacy statement te raadplegen. 

Ouderkerk aan de IJssel 19 11-2019

Bijzonder Uniek

Willem de Zwijgerstraat 2
2935 XT Ouderkerk aan den IJssel

Tel: 06-40 72 43 18
Email: info@bijzonderuniek.nl

total balance keurmerk 2020
Info COVID-19 en een leuke najaarsaktie!
Begrepen

In de praktijk is voldoende ruimte om 1.5 meter afstand te houden.Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom. Mocht je dit niet fijn vinden informeer dan vrijblijvend welke andere mogelijkheden er zijn en wat bij jou past.

Speciaal voor jou deze massage najaarsactie!

De vakantie is weer voorbij tijd voor een leuke actie om in rust en ontspanning te blijven of te komen.

Als je langdurig onder stress leeft kan het zijn dat je lichaam er wat langer over doet voordat je echt in rust en ontspanning kan komen. Of misschien is massage nieuw voor jou en vind je spannend om je over te geven aan ontspanning.Het kan ook zijn dat je zo gewend ben om uit je hoofd te leven zo dat je niet meer weet hoe een ontspannen lichaam voelt. Speciaal voor jou heb ik deze actie bedacht zodat jij in stappen kan ervaren hoe een liefdevolle aanraking jou rust en vrede geeft.

Vanaf 1 september tot 1 november geef ik jou na 3 rug/schouder/nekmassage een vierde massage kado. Wil je iemand verwennen met een massage? Ik heb leuke kadobonnen om weg te geven. Twijfel je of wil je hier meer over weten neem gerust contact met mij op.

Info COVID-19. Tevens een leuke najaaraktie!

In de praktijk is voldoende ruimte om 1.5 meter afstand te houden.Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom. Mocht je dit niet fijn vinden informeer dan vrijblijvend welke andere mogelijkheden er zijn en wat bij jou past.

Speciaal voor jou deze massage najaarsactie!

De vakantie is weer voorbij tijd voor een leuke actie om in rust en ontspanning te blijven of te komen.

Als je langdurig onder stress leeft kan het zijn dat je lichaam er wat langer over doet voordat je echt in rust en ontspanning kan komen. Of misschien is massage nieuw voor jou en vind je spannend om je over te geven aan ontspanning.Het kan ook zijn dat je zo gewend ben om uit je hoofd te leven zo dat je niet meer weet hoe een ontspannen lichaam voelt. Speciaal voor jou heb ik deze actie bedacht zodat jij in stappen kan ervaren hoe een liefdevolle aanraking jou rust en vrede geeft.

Vanaf 1 september tot 1 november geef ik jou na 3 rug/schouder/nekmassage een vierde massage kado. Wil je iemand verwennen met een massage? Ik heb leuke kadobonnen om weg te geven. Twijfel je of wil je hier meer over weten neem gerust contact met mij op.

Begrepen