Privacy Verklaring

 

Bijzonder,Uniek! vindt het beschermen van de persoonsgegevens van haar cliënten  van groot belang. Daarom worden uw persoonsgegevens zorgvuldig behandeld en beveiligd conform de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de AVG hieraan stelt.

Hoe lang?

Wanneer u als cliënt uw persoonsgegevens aan Bijzonder,Uniek! verstrekt worden uw gegevens opgenomen in de database van Bijzonder,Uniek! Wanneer u ons uw persoonsgegevens stuurt geeft u hiermee expliciet toestemming om uw persoonlijke gegevens te bewaren totdat u aangeeft dit niet meer te willen.

Welke gegevens?

Wij verwerken o.a. de volgende persoonsgegevens; NAW-gegevens, mobiele nummer, geboortedatum, e-mailadres en geslacht. Ook uw opdrachten die u tijdens de coaching uitvoert en die u per mail aan mij stuurt worden opgeslagen in de database van Bijzonder,Uniek! onder uw naam.

Met wie delen?

Deze informatie wordt uitsluitend gedeeld tussen cliënt en Bijzonder,Uniek! en is alleen bedoeld als input voor het coaching traject.

Rechten

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en/of te verwijderen.

Wijzigingen 

Dit privacy statement kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Wij raden u aan om regelmatig dit privacy statement te raadplegen. 

Ouderkerk aan de IJssel 19 11-2019

Bijzonder,Uniek!

Willem de Zwijgerstraat 2
2935 XT Ouderkerk aan den IJssel

Tel: 06-40 72 43 18
Email: info@bijzonderuniek.nl

total balance keurmerk 2020
Voorjaarsactie
Begrepen

De maatregelen rondom het corona virus raken ons allemaal. Het kan zijn dat je je angstig en alleen voelt, of dat je persoonlijke omstandigheden heel moeilijk zijn waardoor negatieve gedachten de ruimte krijgen waardoor je somber wordt en er veel stresshormoon worden aangemaakt. Ook word er veel thuisgewerkt wat veel rug, schouder en nekklachten veroorzaakt. Massage helpt je om vanuit je hoofd weer in je hart en lichaam te komen. Het bevorderd ook de doorbloeding van je spieren, waardoor je heerlijk ontspannen wordt.

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stress staat waardoor je lichaam moet wennen aan rust. Voor jou heb ik een leuke actie! Bij afname van 3 nek en schouder massages krijg je de vierde massage kado (deze actie geld 1 keer per persoon). Twijfel je of massage iets voor jou is of ben je op de website via het programma power life gekomen, dan krijg je een eenmalige introductiekorting van 5 euro. Wie zou je een heerlijk ontspannen momentje gunnen? Ik heb een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Voorjaarsactie!

De maatregelen rondom het corona virus raken ons allemaal. Het kan zijn dat je je angstig en alleen voelt, of dat je persoonlijke omstandigheden heel moeilijk zijn waardoor negatieve gedachten de ruimte krijgen waardoor je somber wordt en er veel stresshormoon worden aangemaakt. Ook word er veel thuisgewerkt wat veel rug, schouder en nekklachten veroorzaakt. Massage helpt je om vanuit je hoofd weer in je hart en lichaam te komen. Het bevorderd ook de doorbloeding van je spieren, waardoor je heerlijk ontspannen wordt.

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stress staat waardoor je lichaam moet wennen aan rust. Voor jou heb ik een leuke actie! Bij afname van 3 nek en schouder massages krijg je de vierde massage kado (deze actie geld 1 keer per persoon). Twijfel je of massage iets voor jou is of ben je op de website via het programma power life gekomen, dan krijg je een eenmalige introductiekorting van 5 euro. Wie zou je een heerlijk ontspannen momentje gunnen? Ik heb een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Begrepen