Privacy Verklaring

 

Bijzonder,Uniek! vindt het beschermen van de persoonsgegevens van haar cliënten  van groot belang. Daarom worden uw persoonsgegevens zorgvuldig behandeld en beveiligd conform de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de AVG hieraan stelt.

Hoe lang?

Wanneer u als cliënt uw persoonsgegevens aan Bijzonder,Uniek! verstrekt worden uw gegevens opgenomen in de database van Bijzonder,Uniek! Wanneer u ons uw persoonsgegevens stuurt geeft u hiermee expliciet toestemming om uw persoonlijke gegevens te bewaren totdat u aangeeft dit niet meer te willen.

Welke gegevens?

Wij verwerken o.a. de volgende persoonsgegevens; NAW-gegevens, mobiele nummer, geboortedatum, e-mailadres en geslacht. Ook uw opdrachten die u tijdens de coaching uitvoert en die u per mail aan mij stuurt worden opgeslagen in de database van Bijzonder,Uniek! onder uw naam.

Met wie delen?

Deze informatie wordt uitsluitend gedeeld tussen cliënt en Bijzonder,Uniek! en is alleen bedoeld als input voor het coaching traject.

Rechten

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en/of te verwijderen.

Wijzigingen 

Dit privacy statement kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Wij raden u aan om regelmatig dit privacy statement te raadplegen. 

Ouderkerk aan de IJssel 19 11-2019

Bijzonder Uniek

Willem de Zwijgerstraat 2
2935 XT Ouderkerk aan den IJssel

Tel: 06-40 72 43 18
Email: info@bijzonderuniek.nl

total balance keurmerk 2020
Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Begrepen
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Begrepen