Privacy Verklaring

 

Bijzonder,Uniek! vindt het beschermen van de persoonsgegevens van haar cliënten  van groot belang. Daarom worden uw persoonsgegevens zorgvuldig behandeld en beveiligd conform de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de AVG hieraan stelt.

Hoe lang?

Wanneer u als cliënt uw persoonsgegevens aan Bijzonder,Uniek! verstrekt worden uw gegevens opgenomen in de database van Bijzonder,Uniek! Wanneer u ons uw persoonsgegevens stuurt geeft u hiermee expliciet toestemming om uw persoonlijke gegevens te bewaren totdat u aangeeft dit niet meer te willen.

Welke gegevens?

Wij verwerken o.a. de volgende persoonsgegevens; NAW-gegevens, mobiele nummer, geboortedatum, e-mailadres en geslacht. Ook uw opdrachten die u tijdens de coaching uitvoert en die u per mail aan mij stuurt worden opgeslagen in de database van Bijzonder,Uniek! onder uw naam.

Met wie delen?

Deze informatie wordt uitsluitend gedeeld tussen cliënt en Bijzonder,Uniek! en is alleen bedoeld als input voor het coaching traject.

Rechten

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en/of te verwijderen.

Wijzigingen 

Dit privacy statement kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Wij raden u aan om regelmatig dit privacy statement te raadplegen. 

Ouderkerk aan de IJssel 19 11-2019

Bijzonder,Uniek!

Willem de Zwijgerstraat 2
2935 XT Ouderkerk aan den IJssel

Tel: 06-40 72 43 18
Email: info@bijzonderuniek.nl

total balance keurmerk 2021

Officieel licentiehouder

Zomeractie!
Begrepen

Heb jij ook zo naar het zomer weer verlangt? De zon en de tempratuur zorgen er voor dat de wereld er toch wat vrolijker uit ziet. Ook al begrijp dat dit echt niet voor iedereen is.Ben je moe en heb je vaak last van hoofdpijn pijnlijke nek en schouders en onverklaarbare maagdarm klachten dan is massage vast iets voor jou.Massage helpt je om de cirkel van al de strugles die je tegen komt of die onverwerkt zijn te doorbreken. Je komt letterlijk weer thuis vanuit je hoofd in je lichaam. Het bevorderd de doorbloeding van je spieren waardoor je heerlijk in ontspanning komt. (mijn hoofd is zo licht en mijn nek voelt als of er vlinders in fladderen was een reactie van een van de bezoekers van de prakijk)

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stres staat waardoor je lichaam wat meer nodig heeft om tot een diepere ontspanning te komen. Voor jou heb ik een speciale actie . Een strippenkaart met vier rug, schouder/nekmassage kost nu €149,50. Ook heb ik een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen. Wie zou jij een heerlijke ontspannen momentje gunnen? Wist je trouwens dat een behandeling bij de fysio duurder is dan bij Bijzonder,Uniek! Heb je vragen of twijfel je ?Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Zomeractie!

Heb jij ook zo naar het zomer weer verlangt? De zon en de tempratuur zorgen er voor dat de wereld er toch wat vrolijker uit ziet. Ook al begrijp dat dit echt niet voor iedereen is.Ben je moe en heb je vaak last van hoofdpijn pijnlijke nek en schouders en onverklaarbare maagdarm klachten dan is massage vast iets voor jou.Massage helpt je om de cirkel van al de strugles die je tegen komt of die onverwerkt zijn te doorbreken. Je komt letterlijk weer thuis vanuit je hoofd in je lichaam. Het bevorderd de doorbloeding van je spieren waardoor je heerlijk in ontspanning komt. (mijn hoofd is zo licht en mijn nek voelt als of er vlinders in fladderen was een reactie van een van de bezoekers van de prakijk)

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stres staat waardoor je lichaam wat meer nodig heeft om tot een diepere ontspanning te komen. Voor jou heb ik een speciale actie . Een strippenkaart met vier rug, schouder/nekmassage kost nu €149,50. Ook heb ik een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen. Wie zou jij een heerlijke ontspannen momentje gunnen? Wist je trouwens dat een behandeling bij de fysio duurder is dan bij Bijzonder,Uniek! Heb je vragen of twijfel je ?Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Begrepen