Vader, ik wil niet meer terugdenken aan het verleden.
Maar me op U richten. De toekomst en het heden.
Vader, neem hier mijn hand
en neem me mee door dit moerasachtig land.

‘Lieve kind wat vind ik het fijn
om met jou in Mijn nabijheid te zijn.
Ik nodig je uit keer op keer.
Leg je lasten nu maar bij Mij neer.
Ik heb alles voor jou gedragen.
Je stelt me echt geen onnodige vragen.’

Heer, wilt U spreken door Uw woord?
Zodat ik zeker weet dat ik Uw stem heb gehoord.
Uw licht liet mij zo duidelijk zien
dat het een leugen is, dat ik Uw liefde niet verdien.
Ik wil U ootmoedig vragen:
Reinig mijn gedachten. Het is niet te dragen
Mijn gedachten zijn vaak zo onrustig en vooral niet stil.
Mijn hart schreeuwt van verlangen naar Uw wil.

‘Stil maar lieve kind. De basis van jou bestaan
komt echt bij Mij vandaan.
Ik woon in jou, echt voor altijd.
Niets is er, wat ons nog scheidt.’

Info COVID-19 en een leuke najaarsaktie!
Begrepen

In de praktijk is voldoende ruimte om 1.5 meter afstand te houden.Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom. Mocht je dit niet fijn vinden informeer dan vrijblijvend welke andere mogelijkheden er zijn en wat bij jou past.

Speciaal voor jou deze massage najaarsactie!

De vakantie is weer voorbij tijd voor een leuke actie om in rust en ontspanning te blijven of te komen.

Als je langdurig onder stress leeft kan het zijn dat je lichaam er wat langer over doet voordat je echt in rust en ontspanning kan komen. Of misschien is massage nieuw voor jou en vind je spannend om je over te geven aan ontspanning.Het kan ook zijn dat je zo gewend ben om uit je hoofd te leven zo dat je niet meer weet hoe een ontspannen lichaam voelt. Speciaal voor jou heb ik deze actie bedacht zodat jij in stappen kan ervaren hoe een liefdevolle aanraking jou rust en vrede geeft.

Vanaf 1 september tot 1 november geef ik jou na 3 rug/schouder/nekmassage een vierde massage kado. Wil je iemand verwennen met een massage? Ik heb leuke kadobonnen om weg te geven. Twijfel je of wil je hier meer over weten neem gerust contact met mij op.

Info COVID-19. Tevens een leuke najaaraktie!

In de praktijk is voldoende ruimte om 1.5 meter afstand te houden.Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom. Mocht je dit niet fijn vinden informeer dan vrijblijvend welke andere mogelijkheden er zijn en wat bij jou past.

Speciaal voor jou deze massage najaarsactie!

De vakantie is weer voorbij tijd voor een leuke actie om in rust en ontspanning te blijven of te komen.

Als je langdurig onder stress leeft kan het zijn dat je lichaam er wat langer over doet voordat je echt in rust en ontspanning kan komen. Of misschien is massage nieuw voor jou en vind je spannend om je over te geven aan ontspanning.Het kan ook zijn dat je zo gewend ben om uit je hoofd te leven zo dat je niet meer weet hoe een ontspannen lichaam voelt. Speciaal voor jou heb ik deze actie bedacht zodat jij in stappen kan ervaren hoe een liefdevolle aanraking jou rust en vrede geeft.

Vanaf 1 september tot 1 november geef ik jou na 3 rug/schouder/nekmassage een vierde massage kado. Wil je iemand verwennen met een massage? Ik heb leuke kadobonnen om weg te geven. Twijfel je of wil je hier meer over weten neem gerust contact met mij op.

Begrepen