Vader, ik wil niet meer terugdenken aan het verleden.
Maar me op U richten. De toekomst en het heden.
Vader, neem hier mijn hand
en neem me mee door dit moerasachtig land.

‘Lieve kind wat vind ik het fijn
om met jou in Mijn nabijheid te zijn.
Ik nodig je uit keer op keer.
Leg je lasten nu maar bij Mij neer.
Ik heb alles voor jou gedragen.
Je stelt me echt geen onnodige vragen.’

Heer, wilt U spreken door Uw woord?
Zodat ik zeker weet dat ik Uw stem heb gehoord.
Uw licht liet mij zo duidelijk zien
dat het een leugen is, dat ik Uw liefde niet verdien.
Ik wil U ootmoedig vragen:
Reinig mijn gedachten. Het is niet te dragen
Mijn gedachten zijn vaak zo onrustig en vooral niet stil.
Mijn hart schreeuwt van verlangen naar Uw wil.

‘Stil maar lieve kind. De basis van jou bestaan
komt echt bij Mij vandaan.
Ik woon in jou, echt voor altijd.
Niets is er, wat ons nog scheidt.’

Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Begrepen
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Mededeling omtrent de situatie van COVID-19
Inmiddels zijn de maatregelen rond om het Covid 19 virus weer wat gewijzigd. In de praktijk is er voldoende ruimte om met de 1.5 meter tussenruimte met elkaar in gesprek te gaan. Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom.Mocht je dit niet fijn vinden zijn er ook digitale mogelijkheden.Wandelcoaching is behoort ook de mogelijkheden.
Ook met de massage ben ik weer gestart. Om dit te vieren bied ik tot eind juni 10 procent korting aan op de door jou gekozen behandeling. Mocht je werkzaam zijn in de zorg dan bied ik je als dank een gratis nek/schouder/rugmassage aan. Heb je vragen of twijfel je neem gerust contact met mij zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk en passend is.
Begrepen