Vader, ik wil niet meer terugdenken aan het verleden.
Maar me op U richten. De toekomst en het heden.
Vader, neem hier mijn hand
en neem me mee door dit moerasachtig land.

‘Lieve kind wat vind ik het fijn
om met jou in Mijn nabijheid te zijn.
Ik nodig je uit keer op keer.
Leg je lasten nu maar bij Mij neer.
Ik heb alles voor jou gedragen.
Je stelt me echt geen onnodige vragen.’

Heer, wilt U spreken door Uw woord?
Zodat ik zeker weet dat ik Uw stem heb gehoord.
Uw licht liet mij zo duidelijk zien
dat het een leugen is, dat ik Uw liefde niet verdien.
Ik wil U ootmoedig vragen:
Reinig mijn gedachten. Het is niet te dragen
Mijn gedachten zijn vaak zo onrustig en vooral niet stil.
Mijn hart schreeuwt van verlangen naar Uw wil.

‘Stil maar lieve kind. De basis van jou bestaan
komt echt bij Mij vandaan.
Ik woon in jou, echt voor altijd.
Niets is er, wat ons nog scheidt.’

Voorjaarsactie
Begrepen

De maatregelen rondom het corona virus raken ons allemaal. Het kan zijn dat je je angstig en alleen voelt, of dat je persoonlijke omstandigheden heel moeilijk zijn waardoor negatieve gedachten de ruimte krijgen waardoor je somber wordt en er veel stresshormoon worden aangemaakt. Ook word er veel thuisgewerkt wat veel rug, schouder en nekklachten veroorzaakt. Massage helpt je om vanuit je hoofd weer in je hart en lichaam te komen. Het bevorderd ook de doorbloeding van je spieren, waardoor je heerlijk ontspannen wordt.

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stress staat waardoor je lichaam moet wennen aan rust. Voor jou heb ik een leuke actie! Bij afname van 3 nek en schouder massages krijg je de vierde massage kado (deze actie geld 1 keer per persoon). Twijfel je of massage iets voor jou is of ben je op de website via het programma power life gekomen, dan krijg je een eenmalige introductiekorting van 5 euro. Wie zou je een heerlijk ontspannen momentje gunnen? Ik heb een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Voorjaarsactie!

De maatregelen rondom het corona virus raken ons allemaal. Het kan zijn dat je je angstig en alleen voelt, of dat je persoonlijke omstandigheden heel moeilijk zijn waardoor negatieve gedachten de ruimte krijgen waardoor je somber wordt en er veel stresshormoon worden aangemaakt. Ook word er veel thuisgewerkt wat veel rug, schouder en nekklachten veroorzaakt. Massage helpt je om vanuit je hoofd weer in je hart en lichaam te komen. Het bevorderd ook de doorbloeding van je spieren, waardoor je heerlijk ontspannen wordt.

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stress staat waardoor je lichaam moet wennen aan rust. Voor jou heb ik een leuke actie! Bij afname van 3 nek en schouder massages krijg je de vierde massage kado (deze actie geld 1 keer per persoon). Twijfel je of massage iets voor jou is of ben je op de website via het programma power life gekomen, dan krijg je een eenmalige introductiekorting van 5 euro. Wie zou je een heerlijk ontspannen momentje gunnen? Ik heb een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Begrepen