Heer, ik weet met mijn verstand:
U zet mij nooit aan de kant.
Toch voel ik in mij wat schromen
om weer dichtbij U te komen.
Heer, wilt U mij vergeven
als ik in mijn gedachten in hetzelfde cirkeltje blijf leven?

Ik verlang er zo naar om in rust en vrede te leven,
mij naar U uit te strekken, om te ontvangen wat U mij wilt geven.
Diep van binnen zit zoveel spanning en verdriet.
U bent toch degene die dit echt ziet?
Heer, eigenlijk wil ik het verdringen.
Het mag er niet zijn: ik vind het te kleine dingen.

Soms is het verlangen naar U zo groot.
En denk ik diep van binnen: ik wil dood.
Voor eeuwig met U te leven.
U alleen kan mij dat geven.
Toch is er de realiteit.
Ik ben nu nog hier, in deze tijd.

Vader, een vrouw te zijn naar Uw hart.
Ik verlang ernaar dat te zijn, maar hoe doe ik dat?
Misschien zie ik het te zwart/wit.
En loopt alles door elkaar heen. Lijkt het een hele klit.
Al mijn gedachten en gevoelens staan op z’n kop.
Waar pak ik de juiste draad weer op?

In de chaos van deze tijd
ervaar ik ook zo’n diep stuk eenzaamheid.
Het verlangen naar de woorden: ‘Ik hou van jou. Je mag er zijn.’
Soms snak ik er naar. Wat vind ik dat fijn.

Heer, ik wil zo graag leren
om in de ander te investeren.
Heer u weet hoe veel ik van hem hou.
En ik blijf hem echt wel trouw.
Heer, ik wil echt niet zeuren.
En vooral ook niet leuren.
Ik weet het niet meer. Schijn met Uw licht.
Hopelijk geeft dat me weer wat zicht.

Zomeractie!
Begrepen

Heb jij ook zo naar het zomer weer verlangt? De zon en de tempratuur zorgen er voor dat de wereld er toch wat vrolijker uit ziet. Ook al begrijp dat dit echt niet voor iedereen is.Ben je moe en heb je vaak last van hoofdpijn pijnlijke nek en schouders en onverklaarbare maagdarm klachten dan is massage vast iets voor jou.Massage helpt je om de cirkel van al de strugles die je tegen komt of die onverwerkt zijn te doorbreken. Je komt letterlijk weer thuis vanuit je hoofd in je lichaam. Het bevorderd de doorbloeding van je spieren waardoor je heerlijk in ontspanning komt. (mijn hoofd is zo licht en mijn nek voelt als of er vlinders in fladderen was een reactie van een van de bezoekers van de prakijk)

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stres staat waardoor je lichaam wat meer nodig heeft om tot een diepere ontspanning te komen. Voor jou heb ik een speciale actie . Een strippenkaart met vier rug, schouder/nekmassage kost nu €149,50. Ook heb ik een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen. Wie zou jij een heerlijke ontspannen momentje gunnen? Wist je trouwens dat een behandeling bij de fysio duurder is dan bij Bijzonder,Uniek! Heb je vragen of twijfel je ?Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Zomeractie!

Heb jij ook zo naar het zomer weer verlangt? De zon en de tempratuur zorgen er voor dat de wereld er toch wat vrolijker uit ziet. Ook al begrijp dat dit echt niet voor iedereen is.Ben je moe en heb je vaak last van hoofdpijn pijnlijke nek en schouders en onverklaarbare maagdarm klachten dan is massage vast iets voor jou.Massage helpt je om de cirkel van al de strugles die je tegen komt of die onverwerkt zijn te doorbreken. Je komt letterlijk weer thuis vanuit je hoofd in je lichaam. Het bevorderd de doorbloeding van je spieren waardoor je heerlijk in ontspanning komt. (mijn hoofd is zo licht en mijn nek voelt als of er vlinders in fladderen was een reactie van een van de bezoekers van de prakijk)

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stres staat waardoor je lichaam wat meer nodig heeft om tot een diepere ontspanning te komen. Voor jou heb ik een speciale actie . Een strippenkaart met vier rug, schouder/nekmassage kost nu €149,50. Ook heb ik een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen. Wie zou jij een heerlijke ontspannen momentje gunnen? Wist je trouwens dat een behandeling bij de fysio duurder is dan bij Bijzonder,Uniek! Heb je vragen of twijfel je ?Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Begrepen