Heer, ik weet met mijn verstand:
U zet mij nooit aan de kant.
Toch voel ik in mij wat schromen
om weer dichtbij U te komen.
Heer, wilt U mij vergeven
als ik in mijn gedachten in hetzelfde cirkeltje blijf leven?

Ik verlang er zo naar om in rust en vrede te leven,
mij naar U uit te strekken, om te ontvangen wat U mij wilt geven.
Diep van binnen zit zoveel spanning en verdriet.
U bent toch degene die dit echt ziet?
Heer, eigenlijk wil ik het verdringen.
Het mag er niet zijn: ik vind het te kleine dingen.

Soms is het verlangen naar U zo groot.
En denk ik diep van binnen: ik wil dood.
Voor eeuwig met U te leven.
U alleen kan mij dat geven.
Toch is er de realiteit.
Ik ben nu nog hier, in deze tijd.

Vader, een vrouw te zijn naar Uw hart.
Ik verlang ernaar dat te zijn, maar hoe doe ik dat?
Misschien zie ik het te zwart/wit.
En loopt alles door elkaar heen. Lijkt het een hele klit.
Al mijn gedachten en gevoelens staan op z’n kop.
Waar pak ik de juiste draad weer op?

In de chaos van deze tijd
ervaar ik ook zo’n diep stuk eenzaamheid.
Het verlangen naar de woorden: ‘Ik hou van jou. Je mag er zijn.’
Soms snak ik er naar. Wat vind ik dat fijn.

Heer, ik wil zo graag leren
om in de ander te investeren.
Heer u weet hoe veel ik van hem hou.
En ik blijf hem echt wel trouw.
Heer, ik wil echt niet zeuren.
En vooral ook niet leuren.
Ik weet het niet meer. Schijn met Uw licht.
Hopelijk geeft dat me weer wat zicht.

Info COVID-19 en een leuke najaarsaktie!
Begrepen

In de praktijk is voldoende ruimte om 1.5 meter afstand te houden.Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom. Mocht je dit niet fijn vinden informeer dan vrijblijvend welke andere mogelijkheden er zijn en wat bij jou past.

Speciaal voor jou deze massage najaarsactie!

De vakantie is weer voorbij tijd voor een leuke actie om in rust en ontspanning te blijven of te komen.

Als je langdurig onder stress leeft kan het zijn dat je lichaam er wat langer over doet voordat je echt in rust en ontspanning kan komen. Of misschien is massage nieuw voor jou en vind je spannend om je over te geven aan ontspanning.Het kan ook zijn dat je zo gewend ben om uit je hoofd te leven zo dat je niet meer weet hoe een ontspannen lichaam voelt. Speciaal voor jou heb ik deze actie bedacht zodat jij in stappen kan ervaren hoe een liefdevolle aanraking jou rust en vrede geeft.

Vanaf 1 september tot 1 november geef ik jou na 3 rug/schouder/nekmassage een vierde massage kado. Wil je iemand verwennen met een massage? Ik heb leuke kadobonnen om weg te geven. Twijfel je of wil je hier meer over weten neem gerust contact met mij op.

Info COVID-19. Tevens een leuke najaaraktie!

In de praktijk is voldoende ruimte om 1.5 meter afstand te houden.Heb jij of je omgeving geen klachten dan ben je van harte welkom. Mocht je dit niet fijn vinden informeer dan vrijblijvend welke andere mogelijkheden er zijn en wat bij jou past.

Speciaal voor jou deze massage najaarsactie!

De vakantie is weer voorbij tijd voor een leuke actie om in rust en ontspanning te blijven of te komen.

Als je langdurig onder stress leeft kan het zijn dat je lichaam er wat langer over doet voordat je echt in rust en ontspanning kan komen. Of misschien is massage nieuw voor jou en vind je spannend om je over te geven aan ontspanning.Het kan ook zijn dat je zo gewend ben om uit je hoofd te leven zo dat je niet meer weet hoe een ontspannen lichaam voelt. Speciaal voor jou heb ik deze actie bedacht zodat jij in stappen kan ervaren hoe een liefdevolle aanraking jou rust en vrede geeft.

Vanaf 1 september tot 1 november geef ik jou na 3 rug/schouder/nekmassage een vierde massage kado. Wil je iemand verwennen met een massage? Ik heb leuke kadobonnen om weg te geven. Twijfel je of wil je hier meer over weten neem gerust contact met mij op.

Begrepen