Heer, ik weet met mijn verstand:
U zet mij nooit aan de kant.
Toch voel ik in mij wat schromen
om weer dichtbij U te komen.
Heer, wilt U mij vergeven
als ik in mijn gedachten in hetzelfde cirkeltje blijf leven?

Ik verlang er zo naar om in rust en vrede te leven,
mij naar U uit te strekken, om te ontvangen wat U mij wilt geven.
Diep van binnen zit zoveel spanning en verdriet.
U bent toch degene die dit echt ziet?
Heer, eigenlijk wil ik het verdringen.
Het mag er niet zijn: ik vind het te kleine dingen.

Soms is het verlangen naar U zo groot.
En denk ik diep van binnen: ik wil dood.
Voor eeuwig met U te leven.
U alleen kan mij dat geven.
Toch is er de realiteit.
Ik ben nu nog hier, in deze tijd.

Vader, een vrouw te zijn naar Uw hart.
Ik verlang ernaar dat te zijn, maar hoe doe ik dat?
Misschien zie ik het te zwart/wit.
En loopt alles door elkaar heen. Lijkt het een hele klit.
Al mijn gedachten en gevoelens staan op z’n kop.
Waar pak ik de juiste draad weer op?

In de chaos van deze tijd
ervaar ik ook zo’n diep stuk eenzaamheid.
Het verlangen naar de woorden: ‘Ik hou van jou. Je mag er zijn.’
Soms snak ik er naar. Wat vind ik dat fijn.

Heer, ik wil zo graag leren
om in de ander te investeren.
Heer u weet hoe veel ik van hem hou.
En ik blijf hem echt wel trouw.
Heer, ik wil echt niet zeuren.
En vooral ook niet leuren.
Ik weet het niet meer. Schijn met Uw licht.
Hopelijk geeft dat me weer wat zicht.

Voorjaarsactie
Begrepen

De maatregelen rondom het corona virus raken ons allemaal. Het kan zijn dat je je angstig en alleen voelt, of dat je persoonlijke omstandigheden heel moeilijk zijn waardoor negatieve gedachten de ruimte krijgen waardoor je somber wordt en er veel stresshormoon worden aangemaakt. Ook word er veel thuisgewerkt wat veel rug, schouder en nekklachten veroorzaakt. Massage helpt je om vanuit je hoofd weer in je hart en lichaam te komen. Het bevorderd ook de doorbloeding van je spieren, waardoor je heerlijk ontspannen wordt.

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stress staat waardoor je lichaam moet wennen aan rust. Voor jou heb ik een leuke actie! Bij afname van 3 nek en schouder massages krijg je de vierde massage kado (deze actie geld 1 keer per persoon). Twijfel je of massage iets voor jou is of ben je op de website via het programma power life gekomen, dan krijg je een eenmalige introductiekorting van 5 euro. Wie zou je een heerlijk ontspannen momentje gunnen? Ik heb een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Voorjaarsactie!

De maatregelen rondom het corona virus raken ons allemaal. Het kan zijn dat je je angstig en alleen voelt, of dat je persoonlijke omstandigheden heel moeilijk zijn waardoor negatieve gedachten de ruimte krijgen waardoor je somber wordt en er veel stresshormoon worden aangemaakt. Ook word er veel thuisgewerkt wat veel rug, schouder en nekklachten veroorzaakt. Massage helpt je om vanuit je hoofd weer in je hart en lichaam te komen. Het bevorderd ook de doorbloeding van je spieren, waardoor je heerlijk ontspannen wordt.

Het kan zijn dat je al een langere periode onder stress staat waardoor je lichaam moet wennen aan rust. Voor jou heb ik een leuke actie! Bij afname van 3 nek en schouder massages krijg je de vierde massage kado (deze actie geld 1 keer per persoon). Twijfel je of massage iets voor jou is of ben je op de website via het programma power life gekomen, dan krijg je een eenmalige introductiekorting van 5 euro. Wie zou je een heerlijk ontspannen momentje gunnen? Ik heb een leuke kadobon waarvan je zelf de waarde kan bepalen.

Heb je vragen of twijfel je? Neem gerust contact met mij op via de chat of het contactformulier.

Begrepen